torstai 30. elokuuta 2012

Viikonlopun aloitus

Taas on yksi viikko selätetty ja katse siirtyy kohti viikonloppua. Huomenna olisi tarkoitus aloittaa kirjoittamaan muistiinpanoja ensi kevään näyttökoetta varten. Kevään näyttö koskee taidehistoriaa ja yrittäjyyttä. Ostin koulukaveriltani mainion antiikki-kirjan, jonka pariin aion siis uppoutua huomenna.

Mitä pimeämmiksi illat muuttuvat, sitä enemmän meille ilmestyy valoja piristämään iltoja:


Uskomatonta, että syyskuu alkaa jo ylihuomenna...

Tänäkin iltana tuntuu kovasti väsyneeltä, tuntuu etten pysy millään hereillä. Syykin taisi selvitä, anemia näyttää uusiutuneen ja rautavarastot ovat jälleen huvenneet. Ei tarvitse siis enää ihmetellä, miksi viime aikoina on tuntunut tavallista saamattomalta. Josko sitä kohta taas virtaa riittäisi, kunhan saan taas rautakuurin syötyä.

Koululla projekteinani on tällä hetkellä pieni pöytä, K-tuoli ja vanha matka-arkku. Tänään viimeistelin kuitenkin tilaustyönä tekemäni leikkuulaudan ja nyt illan mittaan olen jatkanut toista asiakastyötä kotioloissa.


Ihanaa kuunnella kissojen kehräystä viikon jälkeen!

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Pikaista piristymistä sinne! Itsellekin tuli mieleen laittaa ulkovalot tänään, en kyllä vielä laittanut kun tuli mieleen, että mitä siitä naapurit sanovat... elokuussa!
Mutta kun ne toimivat kuistillani samalla ulkovaloina. Ehkä laitan ne kiusallani huomenna kuitenkin, se olis eka kerta elokuulla :-D

Elina kirjoitti...

Saila, laita ihmeessä valot! Itseäsi vartenhan sinä ne laitat, et naapuria ;)

Myrsky kirjoitti...

Meilläkin on yhdet valot ripustettu pation ylle omenapuuhun. Näyttävät oikein kivalta.

Cheri kirjoitti...

Minusta juuri nyt on valojen ihanin aika. Illalla voi vielä istuskella pihalla lyhtyjen valossa. Mukavaa kehruuviikonloppua!

Elina kirjoitti...

Myrsky: Ulos ripustetut valot ovat paitsi kauniit, myös kätevät. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)

Cheri: Olen samaa mieltä! Lisäksi valot ovat hyödyllisetkin.