sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Terveisiä Oulusta

Eli tämä on kertomus ihanista ihmisistä ja joulukoristeostoksista!

Tänä kuluneena viikonloppuna visiteerasin Oulussa ja tapasin ihania uusia tuttavuuksia sekä treffasin sukulaisia. Teimme joulutreffeillä täsmäiskun Stockmannin joulukoristeosastolle ja tässä tulos:

Lumihiutalekuviot ja hopea ovat jostakin syystä alkaneet viehättää vuosi vuodelta enemmän, vaikka pidänkin yleisesti ottaen perinteisestä punaisen ja kultaisen yhdistelmästä.
Olen myöskin viehtynyt hiljalleen noihin vähän erikoisempiin koristeisiin, eli "herkku"koristeisiin. Siispä ostin keittiöön pari muffinssia ja piparia.


Tämän "Pukki tervetuloa"-kyltin ostin oikeastaan vähän vitsilläkin matkan varrelta, sillä Pukkihan ei ole meillä vieraillut  (virallisesti, sillä tottahan se Pukki oikeasti ne lahjat tuo!) laisinkaan 2000-luvun aikana. Joulun aikana meillä on erilainen ovikoriste, mutta tämä saa mennä ulko-oveen aatonaattona naapureitakin ilahduttamaan.
Lisäksi ostin kauniin lyhdyn (senkin matkan varrelta), Pentikin lintu-aiheisia teepalloja, lumihiutalekuvioitua lahjapaperia, "Christmas Classics" lasipurkin ja pienen metallisydämisen valosarjan piparkakkumökin kaveriksi. Nyt onkin shoppailtu hetkeksi ihan riittämiin!

Tänään on vietetty aikaa perheen kesken ja illan suussa vein kynttilän isän haudalle.

Pian alkaakin taas arki, joten mainiota tulevaa viikkoa jokaiselle!

7 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Oikein kaunis tuo lyhty.
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ja kissalapsille!

Mamma N kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Täytyy minunkin päästä pian käymään Stockmannin jouluosastolla :)

Elina kirjoitti...

Myrsky: Kiitos! Kissatkin saavat hieman rauhoittua oudon viikonlopun jäljiltä :)

Elina kirjoitti...

Mamma N: Minä käyn niiiin harvoin sellaisissa kaupungeissa missä Stockmanneja on, että tilaisuus täytyi käyttää hyödyksi oikein kunnolla :)

Saila kirjoitti...

Vau miten hauskat nuo piparikoristeet! Olipa aimo saalis :-)

Mehu kirjoitti...

Voi sentään, todella ihania ostoksia! ♥
Se on nyt vuoden paras aika menossa. ^^,

Paula kirjoitti...

Huomasin, että minulta puuttuu välttämättömyys: Pentikin lintuaiheinen teepallo. Nuo vanhanaikaiset joulupallot viehättävät minua vuosi vuodelta enemmän, sekä hopean- että kullanväriset tai -koristeiset ja kaikenmalliset. Käpy ja kävyn muoto on myös ihana joulukoriste.