perjantai 2. marraskuuta 2012

Valoa pimeyteen

Tuntuu ihmeelliseltä, että ollaan jo marraskuussa... Kotimatkoilla alkaa olla jo hämärää ja väsymys sen kuin pahenee. Iltaisin on ihana käpertyä sohvan nurkkaan ja tunnelmoida valojen loisteessa:


Keittiöön ripustin perinteisen valosarjan. Ikkunatähteä en vielä ripustanut paikoilleen, mutta parin viikon sisällä ajattelin laittaa senkin ikkunaan. Keittiöstä sain johdettua kätevästi myös eteiseen valosarjan. Viime joulun aikaan en hoksannut tätä mahdollisuutta laisinkaan, mutta harmittelin kovasti sitä, ettei käytävään saanut valoja ollenkaan. Onneksi idea pälkähti päähäni kesä(!)lomalla.


Edellisessä huushollissa ei ollut mahdollista laittaa valoja kylpyhuoneeseen, mutta oi ja voi, onneksi tässä kodissa voi! Eikä kylpyhuone muita valoja kaipaakaan, kun lämpimän värinen valosarja valaisee pikkuisen huoneen riittävän hyvin:


Ja sitten se, mitä olen odottanut oikeastaan kaikkein eniten:

 
Kuusi! Kuusi (teko sellainen, kuusiallergiani takia) asustaa parvekkeella tässä asussa jouluun saakka, kunnes se saa ylleen koristeet juhlapyhiksi.

Mainiota viikonloppua toivotellen,

7 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Ihania valoja! Nyt niitä tarvitaan.

Nettimartta kirjoitti...

Tunnelman tuojia ja luojia, nuo valosi. Tänään ajattelin uhmata sadetta, joo täällä sataa taas silkkaa vettä, ja kerätä paleltuneet verenpisarat purkeistaan ja samalla ripustelen ulkovalokranssin.

Myrsky kirjoitti...

Tottakai jouluihminen ajattelee joulua kesälomalla:D

Myrsky kirjoitti...

Tottakai jouluihminen ajattelee joulua kesälomalla:D

Katsuja kirjoitti...

Kauniita valoja!

Paula kirjoitti...

Kaunis idea: jouluvalot kylpyhuoneeseen tai vessaan. Meillä sopisi vessaan, mutta sinne ei saa valoja. Hyvää joulun odottelua sinulle!

Elina kirjoitti...

Mamma N: Kiitos! Tosiaankin valoja tarvitaan jo, on niin pimeää iltaisinkin.

Nettimartta: Valokranssi kuulostaa ihanalta!

Myrsky: Tottakai... :D

Katsuja: Kiitos!

Paula: Voi harmi! Meilläkään ei tosiaan edellisessä asunnossa se onnistunut, mutta onneksi tässä se käy päinsä. Kiitos!