tiistai 1. tammikuuta 2013

Rohkea kissa

Meidän pikkuisesta on tullut iso. Siis ISO!

Edellisen kerran olemme ampuneet omia raketteja 90-luvulla.
Nyt mummolassa ammuttiin yksi pieni pata ilmaan:


Vuosi takaperin olimme kissojen kanssa kotona ja kissat vierastivat paukuttelua ja valonvälähdyksiä hieman. Nyt ilotulituksella oli yleisöä:


Uskomatonta! Kaikkein pienin ja pelokkain olikin kaikkein suurin ja rohkein. Komeat lyhdyt (tai fosforit, kuten meillä sanotaan) vain paistoivat ikkunasta.Päivä kului sukuloidessa ja mökilläkin piipahdimme. Ihan kelpo määrä lunta sielläkin.Puolen yön maissa valoimme tinat. Minulla kävi erittäin hyvä tuuri - arvaatko millaisen tinan sain?

Oikein onnekasta vuotta kaikille!

6 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Oho! Rohkea kissa, todellakin!
Saitko kissanmuotoisen tinan?

Mamma N kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Niin ne rakkaat aina jaksavat yllättää, vaikka ne kuinka hyvin ajattelisi tuntevansa!

Minäkin epäilen, että kissa siltä tuli! :)

Paula kirjoitti...

Smat epäilykset minullakin: mikäpä muu tinastasi tuli kuin kissa? Fosforisilmäinen kissa ikkunalla on kuin kummituskissa :)

Katjusha kirjoitti...

Rohkeaa, totta! :)Me asutaan niin korvessa ettei kissoja raketit häiritse eli mä en tiedä yhtään miten ne reagois niihin. Me vietettiin uusi vuosi siskon luona ja kisut olivat kotona...Hyvin ne oli näyttännyt pärjäilleen :)

Mehu kirjoitti...

Tunnelmallisia kuvia! ♥ Ja IHANA kissa! :D

Meillä wanhukset eivät pelänneet raketteja, mutta nuoriso pelkäsi. ó.ò Keke puolestaan halusi tulla oikein ulos katsomaan naapurin paukutteluja ja istuskeli pihalla niitä katsomassa.. xD Tuli jopa vielä mukaan paukuttelemaan meidän omiakin raketteja, mutta sitten ensimmäinen pamaus oli jo liikaa ja Keke päätti lähteä hevosten heinävarastoon paalien päälle köllöttelemään. ;) Rohkea tyttö! ^^,

Elina kirjoitti...

Arvasitte oikein! Kissahan sieltä tuli, ainakin minun mielestäni. Korvat, häntä, tassut ja nassukin, kaikki mielestäni ihan kissalle ominaiset.

Mehu: Rohkea tyttö tosiaan! :)