torstai 19. joulukuuta 2013

Joulukuun kahdeksastoista ja yhdeksästoista


Näin ne vain päivät hupenevat ja kiire on vain kiristynyt. Viime öinä tekeminen on venynyt uhkaavasti aina yhteen tai kahteen, mutta kohta helpottaa. Huomenna saan tokarin käteeni!

Bloggerin kuvista muuten kysymys - eroavatko ne teillä muilla miten paljon alkuperäisistä? Minun kuvani tulevat nyt aivan vääristyneinä tänne. Tämäkin kuva on paljon tummempi koneellani, eli valoisuus muuttuu kokonaan tänne ladatessani. Kokeilin muokata saman kuvan kolmeen eri muotoon, mutta ne latautuvat tänne täysin samanlaisina. Kummallista... No, tässä pojat kuitenkin katselevat, näkyykö jo tonttuja. Paketteja odotellaan jo innokkaina!

4 kommenttia:

Mehu kirjoitti...

Oih, teillähän on säilynyt ihan täysi talvi!!! 8) Toisin kuin meillä.. :'(

Onnea valmistumisesi johdosta! ^^,

Keltsu kirjoitti...

Minä havaitsin saman - blogger muuttikin yhtäkkiä kuvien valaistusta ja väriä. :( Joulukuvapostauksessa jätin yhden kuvan pois, kun se on muuten hämärä ja se loi siihen kivan tunnelman - bloggerissa se olikin hirveän vaalea, kuten muutkin kuvat, ja värit muuttuneita.

Mamma N kirjoitti...

Ilmeisesti G muokkaa kuvia itsekseen! Muistini mukaan jossain kuva-asetuksissa on automaattisesti kohta "paranna kuva" tai jotain muuta sellaista.

Cheri kirjoitti...

Minulla oli postaus automaattisista kuvamuokkausasetuksista ja miten ne saa pois ruksattua: http://autuasolo.blogspot.fi/2013/09/kaarmeissani-bloggerille.html
Itse otin myös pikaparannus ruksin pois.
Nuo siis google + asetuksissa.