torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukuun viides


Kuvia kulkurista

Tänään kirjoitus jäikin ihan iltaan, sillä kotiuduin vasta äsken taas kinkkubingosta ja nyt onkin edessä muutaman päivän minilomanen, jes! Alkuun ajattelin, että kirjoittaisin joulukuussa pelkästään jouluisista asioista, mutta eihän tämä blogini ole koskaan ollut keskittynyt vain yhteen asiaan. Niinpä tässä teille ne lupaamani pari kuvaa saunan kulkurista, joka kadotti juuri 100g pussillisen Miamoria alle minuutissa. En edes tiennyt kissan pystyvän syömään tuollaista vauhtia..!!


Ei tarvinnut istua saunalla kuin viitisen minuuttia, kun uskalsin ottaa kissan syliini ja voi sitä juttelun, alustamisen ja kehräyksen määrää! Aivan hurjan seurallinen kissa tämä meidän kulkurimme. Otan nyt seuraavaksi yhteyttä löytöeläinkotiin, sillä kukaan lähialueella (reilusti useamman kilometrin säteellä, mistä pystyy kyselemään) ei tunnu omistavan tai tunnistavan kissaa. Kissa saa jäädä mummolaan odottamaan omaa kotiaan... Tai sitten se jää meille. Ei nimittäin olisi yhtään mahdotonta, että tässä olisi meidän koltiaisten velipoika! Kulkuri on ihan samalta alueelta kuin meidänkin lapsukaiset. Olisihan se melkoinen tapaus, jos näin olisi. Mikä minua suuresti ihmetytti, eivät meidän kissat haistelleet yhtään vaatteitani vaikka tämä kulkuri puski kaikki vaatteeni ihan karvaisiksi. Tunnistaisivatko kissat hajun? Siinä vasta pähkinä purtavaksi.

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi että kun se on komea, upean värinen ja vielä noin seurallinen! IHANAA että sillä on varma koti tiedossa ainakin jostakin. Häntäkin oikea raidallinen Karviais-häntä <3
Olen huomannut, että pojat yleensäkin noteeraavat aika vähän muiden kissojen tuoksuja minussa. Mutta joitakin hajuja ne tutkivat tarkemmin, toisia ei suunnilleen yhtään. Se on mystistä.
Mukavaa lomaa!

Linda kirjoitti...

Voihan ihanuus ♥ kylläpä sopisi jo värinsäkin puolesta teidän porukkaan, kissat senkun lisääntyy! Näyttää kyllä aika hyvin syöneeltä kotikissalta :) Hän selvästi tajusi että sieltä löytyisi hyvä koti. Kissat kyllä osaavat valita kotinsa ja emäntänsä :) Hyvää itsenäisyyspäivää!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi toista! Syliin saakka tuli ♥ Kulkurilla on odotettavissa turvallinen tulevaisuus koska teidän mummolaan tiensä löysi.

Mehu kirjoitti...

Ihana saunakissa! ♥

Zepa kirjoitti...

Hieno kissa! Upeaa jos pystyt tarjoamaan kodin, tai järkkäämään.

Mamma N kirjoitti...

Kylläpä onkin kaunis kulkuri!

Anne kirjoitti...

Kyllä tuommoinen komea poika sopisi joukkoon mukaan <3

AnnaS kirjoitti...

Kulkurista tulee mieleeni lapsuudenkotini Otto von Ronkeli, joka päätti muuttaa meille tuosta noin vaan.
Otto oli samansävyinen, mutta vaaleampi. Sekin söi ensin ihan mitä vaan, kunnes siitä tuli hieman valikoiva ruuan suhteen ja sai sukunimekseen Von Ronkeli :)

Cheri kirjoitti...

Komea kulkuri. Nälkä saa kissankin ahmimaan. Jos sille ei ilmaannu omistajaa niin olisipa kiva jos se pääsisi teidän jengiin. Saisi seurata sen elämää täällä blogissa.