sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Valmistujaisjuhlat


Näinhän siinä kävi, että valmistuin huonekalujen entisöijäksi 20. joulukuuta! Olen siis nyt virallisesti käsityöläinen ja pieniä juhlia vietettiinkin 21. päivä sukulaisten ja ystävien kesken.


Tulevaisuudessa siintää toivottavasti yrityksen perustaminen. En tiedä millaista on olla yrittäjä, mutta jostainhan se on vain aloitettava. Ainahan yrityksen voi lopulta sulkea jollei toiminta kannata, mutta se ei ole mikään syy olla uskaltamatta yrittää... Tämä ala on pitkälti sellainen, että yhden hengen yrityksen pärjääminen on hyvinkin mahdollista, mutta työntekijöiden palkkaaminen muuttuu jo kannattamattomaksi. Onneksi olenkin jo todennut moneen otteeseen sen, että saan tulosta aikaiseksi parhaiten juuri yksin tehdessä. Tiedä sitten, miltä yksin työskenteleminen tuntuisi pidemmän ajan kuluttua, mutta ei siinäkään auta muu kuin asian kokeileminen.

Valmistujaisten tarjoilu koostui vuohenjuusto-päärynäpiiraista, lohivoileipäkakusta, valkosuklaa-mansikkajuustokakusta, suklaa-kardemummakakusta ja mokkapikkuleivistä.

Leppoisaa sunnuntaita!

15 kommenttia:

AnnaS kirjoitti...

Lämpimät onnittelut vastavalmistuneelle entisöijälle!

Varsinkin voileipäkakku näyttää superhienolta, mums.
Mielestäni käsityö- ja entisöintitaitojen arvostus on edelleen nousussa,joten töitä varmasti riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!:) Ihanat tarjoilut...tuo lohikakku on kyllä hienosti koristeltu:)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Onnittelut! Ja rohkeutta yrittäjyyteen. Yrittäjän tie voi välillä olla raskas kulkea ja tielle tulee niitä nousuja ja laskuja. Yrittäjyys se vie voimia mutta antaa myös paljon.

Ystävällisin terveisin yrittäjäperheen lapsi, sekä maa- ja metsätalousyrittäjän puoliso. Sydämestäni toivon sinulle onnea yrittäjyyteen ♥

Mervi kirjoitti...

Onnea!!! ♥ Herkullisen näköinen voileipäkakku. :)

Cheri kirjoitti...

Lämpimät onnittelut, uurastus palkittiin. Olen yrittäjä ja toimin yksin. Työni perustuu aika paljon persoonaani ja juuri minun käsialaani, joten palkkatyöläisiä ei oikein voi ajatellakaan. Työajat ovat venyvä käsite, mutta kun on tarpeeksi vaihtelua kiireen ja hitaampien jaksojen välillä niin ei sekään haittaa. Ainakaan ei tarvitse notkua työpaikalla tekemättä mitään. Toivotan onnea yrittäjyyteen!

Nettimartta kirjoitti...

Lämpimät onnittelut, Käsityöläinen!

Totta puhut, ei saa, jos ei uskalla edes yrittää. Sussa löytyy potkua!

Elise kirjoitti...

Paljon onnea! :)

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät onnittelut valmistumisesta ja onnea tuleviin tehtäviisi. Upeat tarjoilut ja upea on blogikin. Kissoille rapsutukset :)t. Ella

Linda kirjoitti...

Ihanaa, paljon onnea valmistumisen johdosta ja samoin yrittäjyydelle. Toki siinä on omat haasteensa, mutta parasta on että saa olla oman itsensä pomo! ;) Iloista tulevaa uutta vuotta!

Zepa kirjoitti...

Onneksi olkoon - ihana ammatti!

Katjusha kirjoitti...

Paljon ONNEA sinulle Elina!

Me Like kirjoitti...

Onnittelut valmistumista ja rohkeudesta. Voileipäkakku näyttää todella myös onnittelemisen arvoiselle, ja herkulliselle!

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnittelut valmistuneelle! :)

Mehu kirjoitti...

Herrrkullinen juhlapöytä! :P
Lämpimät onnittelut valmistumisesi johdosta!!! ♥ *ISO hali*

Paula kirjoitti...

Paljon onnea! Hieno saavutus ja heino ammatti!