perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulukuun kolmastoista


Tonttujen tuomaa osa 1.

Osallistuin tänä syksynä kahteen joululahja-vaihtoon, Joulureen Salaiseen jouluystävään sekä Joulun Taikaa-palstan lahjavaihtoon. Salaisen jouluystävän paketteja olenkin esitellyt jo kaksi ja ennen kolmatta esittelen vielä tämän joulupalstan vaihdosta saamani paketin.


Paketista kuoriutui kaunis puna-valkoinen koriste, makeisvuokia ja suklaata kera kortin. Tänä vuonna tontut ovat olleet erityisen hyvin selvillä siitä, että pidän hurjan paljon tuosta väriyhdistelmästä joulun aikaan!! Ja nuo kuvioinnitkin osuvat ihan nappiin, joten kiitos vain kovasti tontulle :)

Tänään Lucian päivänä on kuulunut vain surkeaakin surkeampia ennustuksia mustasta joulusta... Minä en muista yhtään mustaa joulua, mutta äitini muistaa moisen 70-luvulta, olisikohan vuosi ollut -74 tai -76. Jospa Lucia toisi nyt valoa tänne pohjolan pimeyteen ja antaisi meidän pitää nämä vähäiset lumet piristämässä tätä pimeää talvea!! En pidä yhtään pimeästä ja märästä.

4 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Hieno paketti! Sinä kyllä osaat ottaa ilon irti joulusta ja hyvä niin :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Älä masennu. Jouluun on vielä aikaa -ehtii lunta satamaan vielä monet kerrat!

Elina kirjoitti...

Mamma N: Minäkin pidin siitä kovasti :)

Myrsky ja Minna: Toivotaan näin! Ihan heti ei vain ole ollut näin surkeat joulunajat sääennusteissa :(

Mehu kirjoitti...

Minä muistan täältä meiltä yhden mustan Joulun lapsuudestani ja 2 mustaa Joulua ihan tältä vuosituhannelta.. ja taas näyttää tänne tulevan musta Joulu! 8(((

Mutta puolestaan teidän Joulun ajan sääennusteethan näyttää nyt ihan lupaaville! :D