perjantai 11. toukokuuta 2012

Kauden avaus

Tänään koitti geokätköilykauden avaus!Pyörähdin aamusta koululla ja sen jälkeen matka jatkui kätkökierrokselle. Kolmeatoista kätköä lähdimme alunperin hakemaan, mutta vain seitsemän antautui. Kolme osoittautui liian haastaviksi tällä kertaa, yksi jo sääolosuhteiden takiakin. Lopuilla paikoilla oli niin paljon väkeä, ettei etsiminen päässyt alkuunkaan...
 


Tänään ohjelmassa oli lähinnä kauniita luontokohteita; luonnonsuojelualueita, harvinaisempia luonnonmuodostumia, historiallisia kohteita, laavuja ja kävelyreittejä. Paljon kävelyä ja toinen toistaan kauniimpia maisemia, vaikkei varsinaisia loggauksia järin paljoa sitten tullutkaan.

Sitähän se kätköily parhaimmillaan on. Uusia maisemia, tai tutumpiakin uusin silmin nähtynä. Ulkoilua, eväsretkellä oloa, älyllisiä haasteita ja hyvää mieltä.


Päivä meni nopeasti ja aikakin juoksi nopeasti kellon ympäri. Kotona odottikin sitten kolme erittäin nälkäistä suuta! Uni mahtaa maistua kaikille - niin ulkoilijoille kuin kissoillekin!Loppuun vielä kuva mökiltä. Vesi on melkoisen korkealla.
Laituri ei ole tainnutkaan upota vielä kertaakaan 2000-luvulla.

Muistakaa ulkoilla ja nauttia viikonlopusta!

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oi, täällä alkaa jo vesi olla aika alhaalla... siis sekä meri- että pohjavesi.
Todella hieno paikka tuo koski! Ihan mahtava. Voi mikä luonnonvoima. Hyvää yötä kaikille karvaisille ja karvattomille kavereille!

Myrsky kirjoitti...

Minä kävin eilen huoltamassa yhden purkin. (Myönnetään, olen laiskistunut kätköilyn suhteen, niin uusien löytöjen kuin huoltoa vailla olevien purkkien suhteen.) Komeissa maisemissa olet päässyt kätköilemään.

Ja sanoisinko että melkoisen korkealla tuo vesi näyttää olevan...

Cheri kirjoitti...

Mielenkiintoista retkeilyä upeissa maisemissa! Melläkin on vesi yllättävän korkealla. Mukavaa viikonloppua!

Elina kirjoitti...

Saila: Meillä on vielä joissain paikoin luntakin, niin ei ihmekään jos ei vielä ole kauhean kuivaa :D

Myrsky: Oo, sinäkin kätköilet! Onko sinulle kertynyt paljonkin loggauksia?

Cheri: Kiitos samoin sinulle!