tiistai 8. toukokuuta 2012

Näyttötuoli on valmis!Matka alusta loppuun. Näytön vastaanotto on 15. päivä tätä kuuta, siihen saakka saadaan kärvistellä jännityksessä!6 kommenttia:

pirkko kirjoitti...

Kaunis. Tykkään kovasti vanhoista tuoleista, mulla on ruokapöydän tuolitkin vanhempieni talosta vuodelta 1950 ja muutama vanhempikin mummulan tuoli löytyy.

Myrsky kirjoitti...

Hieno. Yritä olla jännittämättä! Ajattele vaikka näin: Viikon kuluttua näytön vastaanotto on jo ohitse...

Cheri kirjoitti...

Hieno tuoli. On varmaan kiva tunne kun on saanut tuosta rujosta istuimesta kauniin tuolin. Ei tarvitse jännittää, tää on hyvä.

Elina kirjoitti...

Pirkko, kiitos! Oletko esitellyt niitä huonekaluja blogissasi?

Myrsky, koetetaan... Alle viikko enää!

Cheri, kiitos sinullekin! Entisöinti on kyllä palkitsevaa työtä, kun näkee työnsä tuloksen heti.

Paula kirjoitti...

Tämä tuoli on minusta kunnostettuna ihana! Tuo vihreä päälikangas on herkullisen värinen. Meillä on kotona neljä tuon aikakauden tuolia, ja olen haaveillut niiden kunnostuttamisesta jossain vaiheessa. Haluaisin niihin kissankynnenkestävät päälliset, jotain paksua pellavaa tai puuvillaa. Nyt niissä on sametintapaista. Lisää samantapaisia tuoleja on meillä maalla, siellä niissä on villakangaspäälliset, jotka suorastaan kutsuvat kissaa raapimaan. Onnea siihen näyttöön, sehän on jo neljän päivän päästä!

Elina kirjoitti...

Paula, kiitos! Kangas on tuolin omistajan valitsema. Ei oikeastaan varsinainen verhoilukangas, mutta siitäkin huolimatta herkullisen ihana!

Kissankestävä kangas onkin aina haastava juttu... Kankaan tulisi olla riittävän tiivisi, etteivät kissan kynnet menisi siitä läpi. Yhtään sataprosenttisesti kissankestävää kangasta ei ole kyllä tainnut tulla vastaan... Kiitos vielä onnentoivotuksista!