torstai 4. heinäkuuta 2013

Iltapilviä

Eilen illallakin saatiin taas ukkosta ja vesisadetta, sähkötkin katkesivat ajoitellen. Lähdin yhdeksän jälkeen vähän jaloittelemaan ja palasin vielä erikseen hakemaan kameran, sillä mielestäni pilvet olivat kerääntyneet perin merkillisesti taivaalle. Ukkos- ja sadekuuropilvet isona yhtenäisenä rintamana ja niiden takana ihan kirkas taivas.

Liekö sitten ukkosesta johtunut, mutta melkoinen päänsärkykin rantautui ukkoskuuron mukana. Lisäksi aiemmin kaipailemaani lepoon viitaten, nukuinkin sitten melkein kellon ympäri. Ja tänään olisin ihan hyvin voinut nukkua päiväunet, ei olisi tehnyt tiukkaa laisinkaan!

Huomenna olisi tarkoitus palata mansikkapellolle, mikäli ilmat ovat suosiolliset.


7 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Onpa dramaattiset pilvet! Joskus olen nähnyt tuollaisen paksun pilvimassan, joka tuntuu vyöryvän päälle.

Paula kirjoitti...

Päiväunet ovat jotain mahtavaa. Silloin kun vain on tilaisuus, älä jätä väliin. (Minä olen tänäänkin nukkunut päiväunet ja... hm... nyt sitten vielä olen netissä, vaikka kello lähenee puoltayötä.)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ mahtavan hienoja kuvia!!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Vaikuttava pilvirintama!

Zepa kirjoitti...

Taivaalla on usein jänniä ja vahvoja juttuja tarjolla. Täällä Hgissä myös. Hyvä jos on kamera mukana! Mulla on liian harvoin. Olen kuitenkin kerännyt Helsingin taivas -kuvia omaan settiinsä tuolla muualla.

J kirjoitti...

Onpa hienoja kuvia! Itse pelkään ukkosta ja noiden pilvien näkeminen olisi varmasti pistänyt housunpuntit tutisemaan :)
xx J

Elina kirjoitti...

Saila: Se tuntuikin siltä kuin olisi ollut jossain kuvussa!

Paula: Päiväunet on kyllä mitä parhain juttu, jos osaa nukkua sopivasti.


Riitta Sinikka: Kiitos! ♥

Myrsky ja Minna: Eikös olekin.

Zepa: Ei taida tosiaan paikkakunta vaikuttaa asiaan :) Taivankuvat ovat kyllä hienoja. Itse haaveilen avaruuden kuvaamisesta, mutta ehkä sitten joskus jonakin päivänä. Nyt ei varustetaso riitä!

J: Kiva kun poikkesit kylässä! :) Itse en onneksi pelkää ukkosta, mutta lähipiirissäni on kyllä ukkos-pelkoisia. Ei ole herkkua kesäisin, jos ukkonen pelottaa!