torstai 18. heinäkuuta 2013

Takka-projektin kolmas osa: Esimakua


Tässäpä muutama kuva tämän kesän valmistuneesta mökkiremontista. Ulkorakennusten maalausprojekti siirtyi jälleen yhdellä kesällä tämän takka-projektin takia, mutta kyllä oli kannattava siirto! Ainakin minun mielestäni.


Tuntuu ettei tuo remontti lopu milloinkaan, mutta seuraavat projektit ovat lähinnä sisustuksellisia. Keittokomeroon olisi tarkoitus vaihtaa uudet kaapinovet, muutama huonekalu maalata valkoiseksi ja noihin nojatuoleihin olisi tarkoitus ommella uudet tummansiniset päälliset.


Tupa on nyt mahdottoman avara. Isän vanha nahkainen televisiotuoli sai uuden kodin äidin luota ja nyt tuvassa mahtuu melkein tanssahtelemaan. Salama vääristää illansuussa jonkin verran värejä, mutta eiköhän tästä vielä hyvä tule ajan saatossa!


Tässä vielä muistutuksena kuva lähtökohdasta!

Mitäs pidätte lopputuloksesta?

7 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Hieno tuli!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kannatti rempata, ihan ehdottomasti!

Lucy kirjoitti...

Joulukuussa 2012 olet tehnyt katsauksen vuoden käsitöihin, ja mukana on useampi ihana torkkupeitto.. En viitsinyt sinne vanhaan laittaa enää kommenttia, niin laitan nyt tähän, että viitsisitkö/haluaisitko neuvoa miten tuollainen torkkupeitto tehdään? :) Aika aloittelija olen kaikenlaisten puikkojen varressa, että mahdollisimman rautalangasta saisi vääntää ohjeen :D

Mehu kirjoitti...

Upea takka siitä kyllä tuli! :P

Elina kirjoitti...

Mamma N: Kiitos! :)

Myrsky ja Minna: Minunkin mielestäni :)

Lucy: Voisin toki tehdä erillisenkin ohjeen, tekotapa on kyllä todella simppeli. Pylväitä ja ketjuja, yhdistys kiinteillä. Laitan tässä joku päivä vaikka kuvallista ohjetta! :)

Mehu: Kiitos! :)

Cheri kirjoitti...

Nyt riittää paremmin lämpöäkin, tuossa on mukava tuijotella tulta viileinä iltoina.

Paula kirjoitti...

Tulipa onnistunut takkanurkkaus.