maanantai 25. huhtikuuta 2011

Geokätköily

Löysin aivan vastikään uuden harrastuksen itselleni, geokätköilyn. Pääsiäisen aikana Felix on vaihtelevasti ollut välillä vähän parempana, välillä vähän huonompana. Huomenna menemme sinne tähystykseen. Välillä on kuitenkin ehtinyt käymään pikkuisen ulkona, sauvakävelemässä ja nyt kätköilemässä.


Kyllä oli kuulkaa vaikea ensimmäinen kätkö! Etsittiin sitä tasan kaksi tuntia ja kolme minuuttia, mutta löytyihän se lopulta. Mitä netistä katselin, niin ei ole kovin helppona tätä pidetty ja lokissakaan ei ollut aivan kauheasti nimiä.

Nyt olen kartoittanut lähiseudun kätköjä, ja aion ehdottomasti jatkaa tätä. On niin mielenkiintoista!

Onko blogistaniassa muita, jotka ovat kiinnostuneita geokätköilystä?


4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Toivottavasti Felix-pikkuinen voi pian paremmin!
Olen lukenut geokätköilystä ja kiinnostavalta vaikuttaa.

Katjusha kirjoitti...

Justiinsa eilen puhuttiin siskon kanssa kätköilystä. Sisko miehensä kanssa on sitä jonkin aikaa harrastanut ja nyt minäkin innostuin! Lähden heidän mukaan ensikerralla. Kuulostaa senverran mukavalta puuhalta!

Elina kirjoitti...

Kyllä kannattaa kätköily! Seuraavaan kohteeseen aion pakata eväätkin mukaan, voi etsiä kätkön tai pari jos autolla on liikkeellä ja pysähtyä jonnekin luonnonhelmaan piknikille.

Sanna kirjoitti...

Mun yksi tuttu on myös hurahtanut kätköilyyn ja joskus tekisi mieli itsekin kokeilla. Ap:lläkin on muutama kätkö, voisi suunnilleen ulko-ovelta aloittaa. :D