tiistai 12. huhtikuuta 2011

Viikko vierähti

Näin se vain viikko vierähti, mahdottoman nopsasti vieläpä. Välillä on tuntunut että meno on kuin päättömällä kanalla, mutta nyt ollaan taas suhteellisen rauhallisesti kotona. Ainakin huominen! Torstaina sitten selvitellään vähän jo ensi talven juttuja.


Hautajaiset tuovat aina omanlaisensa sävyn ympärillään oleviin päiviin, ja niin kävi tälläkin kertaa. Surettaa ajatella sitä, miten yksi kerrallaan sukua on vähemmän. Nuorempaa polvea äidinpuoleisessa suvussa on vähän verrattuna vanhempaan sukupolveen. Auttamattomasti aika tekee tehtävänsä.


Kissat viihtyvät erittäin mainiosti kotona, sillä ikkunoista avautuvat maisemat ovat muuttuneet jälleen melkoisesti. Liike on lisääntynyt, linnut vähän vähentyneet ja maatakin on paikoitellen näkyvissä (piha on kyllä edelleenkin täynnä lunta, vain polulta on lumet sulaneet osittain pois).


Joka tuutista tulee vaaliasiaa; oletteko te käyneet äänestämässä tai aiotteko käydä? Itse kävin ennakkoon antamassa ääneni ja nyt jännätään pääseekö meidän ehdokas mukaan peliin vai ei ;)

*****

Heippa kaverit, ja kuulostellaan taas piakkoin!4 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Kyllä kävin äänestämässä! Löytyi hyvä ehdokas. Minun päätökseen vaikutti tällä kertaa eläinten oikeudet :)

Elina kirjoitti...

Eläinten oikeuksien muistaminen on hyvinkin tärkeää, hyvä ja arvokas kriteeri!

Ånnelli kirjoitti...

Minäkin kävin äänestämässä ennakkoon, enemmän kyllä tuli äänestettyä puoluetta, mutta oli ehdokaskin aikalailla soppeli :)

Elina kirjoitti...

Hyvä että löytyi sopiva :)