lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappuna

Vappuaatto on sujunut ainakin toistaiseksi hyvissä merkeissä. Iltapäivän metsästin geokätköjä sekä tutustuin pariin kätköilijään. Laitoin evääksi täytettyjä patonkeja, täytteenä oli kylmäsavulohta, sinihomejuustoa, salaattia ja majoneesia. Kelpasi ne mahassa etsiä kätköjä :)

Muuten olenkin sitten oleillut vain kissojen kanssa. Tänään minun oli tosiaan tarkoitus olla Tampereella LotR-sinfoniassa, mutta aina ei voi voittaa. Kätköilyn lisäksi olen leiponut hieman huomista piknikiä varten sekä puuhaillut kaikkea pientä. Ruokakin on ollut muuten hyvin perinteistä linjaa, nakkeja ja perunasalaattia.

Tähän saakka etsityt kätköt ovat sijainneet kohteissa, joissa on ollut mahdollisuudet esimerkiksi makkaranpaistoon. Kivoja pieniä päiväretkiä!
Juuri tällä hetkellä Felix voi suhteellisen hyvin. Molemmat kokeillut antibiootit tekivät pojan vain pahoivoivaksi, eikä oksentelun takia voinut olettaa että elimistöön olisi jäänyt yhtään annetuista lääkkeistä. Joten lopetimme kuurin ja nyt katsomme vain ruokavalion kanssa, että kuinka käy. Viimeksi poika on oksentanut sunnuntaina, paitsi sitten alkuviikosta tuli aina nuo antibiootit pois. Ihmettelen kyllä sitä, jos kyse on allergiasta. Ruokavaliomme kun koostuu jo valmiiksi viljattomista ja lisäaineettomista valmisruoista, lihasta ja vitamiineista. Vaikka tokihan harvoin syötävissä raksuissa on hieman perunaa (Applaws kitten). Raksuakin on tarkoitus vaihtaa kesän alussa, Power of Nature-merkkiseen. Toki meillä syödään raksuja niin vähän, että jos on tarvis niin ne voidaan unohtaa kokonaan. Felix ja kumppanit suostuvat syömään herkkupaloina esim. kinkkua.. Herkkupalojakin tarvitaan, koska naksutinkoulutusta on tarkoitus alkaa harrastamaan. Tähän saakka on vain aina ollut niin paljon muuta, että kunnolla ei sitä olla vieläkään aloitettu. Mutta pitäähän niihin herkkupaloihinkin oppia, eikö vain ;)

Sain myös vihdoin ostettua hammasharjat koko meidän porukalle! Sekin on ollut tarkoituksena jo pitkään, mutta aina on mukamas ollut muuta. Nyt odotan kyllä vielä aikani Felixin kanssa, ennen kuin annan jengin maistaa tuota kananmakuista hammastahnaa.

Huomenna on sitten tosiaan tarkoitus mennä piknikille ja etsimään muutmaa kätköä.

Mukavaa vappua kaikille!

3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Kiinnostuin niin tuosta geokätköilystä että se piti minun selvittää, en ollut kuullutkaan sellaisesta... Siinä saa varmasti mielenkiintoisesti ajan kulumaan :)

Mietinkin yhtenä päivänä teitä ja sitä mitähän Felixille kuuluu.. Nyt tiedämme senkin! Toivottavsti maha rauhoittuu ja kaikki selviää!
Pidetään peukkuja!
Mukavia kätköilyjä sinulle!!

Katjusha kirjoitti...

Kävin testaamassa nyt tuota kätköilyä siskon seurassa.MUKAVAA!

Elina kirjoitti...

Kirsikka, kiitos oikein paljon! Ja kätköily on kyllä oikein mukava harrastus :)

Katjusha, mukavaa että oli mukavaa! :)