sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vatsanpuruja

Viikonloppu on päättymässä hieman ikävissä tunnelmissa; pikkuinen Felix sairastaa :(

Aamulla tyhjensin vessalaatikoita, kun Felix riensi ohitseni melkoista vauhtia jo tyhjennettyyn laatikkoon. Ei kulunut kunnolla hetkeäkään kun kuulin, että nyt on maha sekaisin.

Joten ei muuta kuin Aptus Attepectinia ja Biobak-maitohappobakteerikuuri päälle. Ruoan sekaan lisään aina muutoinkin vettä suunnilleen saman verran kuin ruokaakin on, mutta nyt meillä on erikseen tarjolla kalalientä, josko se vielä innostaisi vieläkin enemmän juomaan.

Muutama päivä voidaan seurailla kotosalla (ellei vointi huonone kovasti) ja jos on tarpeen, käydään lääkärissä ennen pyhiä.

Tuntuu että Felix on meidän laumasta se pikkuisin, vaikka Ester onkin kooltaan oikeasti pienin.. Felix on vain jotenkin niin erityisen reppana kun se sairastaa, ja sitä käy jotenkin erityisen kovasti sääliksi. Olihan se Felix joulunakin pahiten sairaana, tiputuksessa ja kaikkea.

Tuolla se pikkuinen nyt torkkuu matkaboksissaan. Jospa ne uni ja tropit parantaisivat!


5 kommenttia:

Keltsu kirjoitti...

Voih, teidän kohdalle tuntuu sattuvan tuota sairastelua liikaa! Saisivat nyt pöpöt tasoittaa ja tulla joskus meillekin teidän kissojen sijasta.

Minä itseasiassa olen ihmeissäni, ettei meillä ole sairasteltu koskaan (kunnolla, onhan Onnin joskus esim pari tuntia ollut selvästi apaattinen... mutta mennyt ohi ilman mitään). Edes näyttelyistä ei vielä olla pöpöjä mukaan saatu, varsinkin kun en ole mikään sellainen "jos haluatte kissaa silittää, niin desinfoikaa kätenne tai kissaan ei ole koskemista", tai "annan kissani olla koko ajan häkissänsä enkä ainakaan taluttele sitä valjaissa näyttelyhallin lattialla". Minä nimenomaan annan ihmisten (myös lasten) halutessaan silitellä tuota, pidän sitä paljon sylissäni ja muutenkin häkin ulkopuolella, annan sen olla valjaissa hallin lattialla. Itse ainoastaan pidättäydyn koskemasta muihin kissoihin. Minulla onkin sellainen asenne näyttelyssä, että jos niitä pöpöjä on tullakseen, niin sitten tulee. Kun eihän se tuomarinpöytäkään superhygieeninen ole, saati tuomarin syli...

Mutta pikaisia paranemisia teidän Felixille!

Minni kirjoitti...

Voi pikkuista, vatsatauti ei ole yhtään kivaa:(. Toivotaan, että menee pian ohi.

Katjusha kirjoitti...

Voi pientä!
Toivottavasti ja uskoisin että sun tropit auttaa.Eikö ne yleensä hyvin pure. Just kun tuon juomapuolen pitää vielä kunnossa niin varmasti paranee!!!
Tsemppiä teille!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Pikaista paranemista Felixille toivottaa koko Naukulan väki!

Elina kirjoitti...

Keltsu, ihan hyvä vaan että teidän lapsukaiset on pysyneet terveinä! Pöpöjä tulee jos on tullakseen. Ei niiltä voi välttyäkään. Kiitos!

Minni, toivotaan tosiaan koko ajan :(

Katjusha, harmi vaan ettei niin ole auttaneet :( Kiitos!

Kiitos, Naukulan väki!