tiistai 17. heinäkuuta 2012

Jamie Oliver keittokirja-haaste

Tulipa taannoin Sannan kanssa puhetta keittokirjoista, että kuinka paljon olen kokkaillut esimerkiksi Jamie Oliverin keittokirjojen ohjeilla. Hyllyssäni kuitenkin seisoo muutama opus ja häpeäkseni olikin kyllä myönnettävä, että ne ovat toimineet enemmänkin "silmäkarkkina" kuin oikeina ohjekirjoina.

Nyt siis tuumasta toimeen: Haastan itse itseni kokkaamaan loppukesän aikana jotakin jokaisen omistamani Jamie Oliverin keittokirjan mukaan. Hyllystäni löytyy neljä opusta: Alastoman kokin paluu, Alastoman kokin onnenpäivät, Jamien keittiössä ja Jamie's Italy.Oikeastaan tämän haasteen myötä harrastan myös julkisesti monessa paikassa peräänkuulutettua slow-bloggingia, sillä osan tulevaisuudessa esiteltävistä ruoista olen kokkaillut jo pienen blogitauon aikana.2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Olipa ihana lukea lomatunnelmiasi tuossa alempana, ihan parhautta tuollainen ja itsekin tulin hyvälle mielelle sinun täydellisen kuuloisesta lomasta. Jos sataa, on kissan kanssa lukeminen (tai muuten vain lukeminen) tosiaankin kivaa. Ei ole kivaa jos aina sataa, mutta ei sillekään mitään voi. Nytkin tuntuu kylmältä, vaikka täällä ei ole tänään satanut enempää kuin yhden kuuron verran, viileää on silti. Ei tunnu heinäkuulta, mutta toisaalta näin ei tule niin läkähdyttävä hiki rakennushommissa. Puolensa kaikella.
Minulla on sellainen kuva sinusta, että olet todella taitava kokki. Mikäs siinä, jos on silmänruokakirjoja, itselläni on paljon sellaisia puutarhakirjoja. Niistäkin saa ideoita ja inspiksiä toteuttaa asioita. Odotan mielenkiinnolla tätä omaa haastettasi! Kuulostaa mukavan samantyyppiseltä kuin Julia/Julie -elokuvassa :-)

Elina kirjoitti...

En tiedä taitavasta, enemmänkin teen ja katson sitten lopputulosta :D

Innoittamanasi nappasin mukaani myös tuon Julia/Julie-leffan! Olen sen kerran aikaisemminkin nähnyt, mutta katson nyt toisen kerran :)