tiistai 17. heinäkuuta 2012

Lomatunnelmissa


Viime päivät ovat menneet autuaallisesti lomatunnelmissa, vaikka yksikään päivä ei ole tainnut olla sateeton. Päinvastoin, poutasäätä on saanut hakemalla hakea. Aika on kuitenkin vierähtänyt keittiössä, lukien, leikkien, elokuvien ja parin hyvän sarjan äärellä, siivoillen, valokuvia katsellen, nukkuen sekä ystävien seurasta nauttien. Yksi parhaimpia kesänviettotapoja on lukeminen sadesäällä, mielellään kissakyljessä. Siis parhaimpia sateisten kesäpäivien viettotapoja toki. Ei ole tehnyt mieli olla koneella, ei ainakaan pitkiä aikoja. Tästä syystä blogikin on lomaillut meidän mukanamme.


Viitisen viikkoa vierähti lähinnä kotosalla tai melko lähellä kotiympyröitä. Eilen tulimme kuitenkin maalle ja kissat jäävät tänne siksi aikaa hoitoon, kun lähden sukulaiskierrokselle.


Pikkuinen lintu teki pesänsä vanhan traktorin nokkaan.
Traktorilla kyllä ajellaan edelleenkin ja pesä onkin osoittautunut ihmeellisen lujaksi.
Nyt on kuitenkin pesimärauha meneillään.

Juuri nytkin ulkona sataa ja yötkin ovat jo pimeitä, melkein kuin syksyllä. Siitäkin huolimatta kesäisetkään puuhat eivät ole unohtuneet - tänäkin iltana nautin pihasaunasta sateen ropistessa kotoisasti kattopeltiä vasten ja saunan jälkeen nautittiin mansikkatorttua, herkkua jota saa vain mansikka-aikaan. Nam!


Lokoisaa lomaa kaikille lomailijoille ja muutoin mukavaa heinäkuuta kaikille ei-lomaileville!

3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Lomasta nauttii kaikista eniten kun ei teekään mitään tiukkoja suunnitelmia. Viettämäsi aika kuulostaa tosi rentouttavalta ja nautinnolliselta ;)

Myrsky kirjoitti...

Oikein mukavalta kuulostaa tuo sinun lomailusi. Jatka samaan malliin!

Elina kirjoitti...

Kirsikka ja Myrsky: Toden totta olen nauttinut ja niin ajattelin nauttia vielä vastaisuudessakin viimeisistä lomapäivistä :)