sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Polttarijuhlat ja hoitokoirat

Perjantaina juhlistimme kahta ystävääni, jotka vihitään elokuussa. Päivän rymysimme yhdessä ja iltasella jakaannuimme kahteen porukkaan; tytöt lähtivät eri suuntaan kuin pojat.Polttariperinteiden mukaisesti oli järjestetty esimerkiksi morsiussauna ja tarjolle hyvää ruokaa.


Olin lopulta kotona nukkumassa aamu viiden maissa ja jo yhdeksän jälkeen heräsin hoitamaan viemäriongelmaa (jippii!) ja sen jälkeen lähdin hoitamaan kahta maailman ihaninta irlanninsetteri-tyttöä, Emmaa ja Hillaa:

 


Vissiinkin ensimmmäiset koirat tässä blogissa, mutta kyllä nämä tytöt ovat sen kyllä ansainneet!

Mummo ja ukki hoitivat kissoja tämän ajan. Kun sitten tulin kotiin, saattoi vastaanotto tietysti olla vähän tympeä: mammahan oli selvästi käynyt vieraissa!

3 kommenttia:

Mehu kirjoitti...

Hih hih, meilläkin on aina syvästi loukkaantunutta porukkaa tuolla tallissa, jos olen ollut hoitamassa vieraita hevosia! xD Se on jännä miten eläimet osaavatkin olla mustasukkaisia ja näyttää tunteensa niin avoimesti. ♥ Tai kissojen kohdalla voi joskus olla myös niin, että eivät osaa peitellä tunteitaan, vaikka ehkä tahtoisivat..? ;) *hih*

Myrsky kirjoitti...

Vai kävi mamma vieraissa:D
Minä haaveilin joskus punaisesta irlanninsetteristä. Rotu ilmeisesti vaatii paljon liikuntaa ja metsällekin olisi kiva päästä...

Elina kirjoitti...

Mehu: Voi ei, että hevosetkin?? :D ♥

Myrsky: Irlanninsetterit vaativat tosiaankin paaaljon liikuntaa ja metsästystä myös. Hienosti seisovat nämäkin lintuja!