maanantai 15. lokakuuta 2012

Hiljainen viikko

... Tai sitten jotain aivan päinvastaista!

Viime viikko eteni juhlahumussa, ensin omissa "juhlissa" ja sitten suurempien juhlien valmisteluissa. Viikolla kuorittiin useita kiloja perunoita, porkkanoita ja sipuleita, keitettiin ja kiehutettiin lihoja, valmistettiin useita kymmeniä litroja kotikaljaa ja vähän vielä leivottiinkin. Sekä siivottiin tukka putkella! Torstaina ja perjantaina oli ensiapukoulutusta, joten en voinut ottaa vapaapäiviäkään. Viikko huipentui äitini juhliin, joita juhlittiin sekä lauantaina että sunnuntaina. Nopsasti meni päivät ohitse!


Viisikymmentä ruusua muuntautui puolipallon muotoiseksi asetelmaksi, johon upposikin 49 ruusua. Jäi vielä yksi yksittäinen ruusu ruokapöytäänkin koristeeksi.Ruokailu- ja kahvitarjoilun teemana oli satokauden herkut. Ruoaksi tarjottiin hirvisoppaa lisukkeineen, kahvilla taas nautittiin suppilovahverosienipiirakkaa, puolukkapiirasta, kesäkurpitsakakkua, pikkuleipiä ja täytekakkua.

Juhlien jälkeen koittaakin sitten se "karu arki ja jälkipyykki", siis siivous.Eikä kissojakaan unohdettu! 

Nyt on juhlat juhlittu ja syyslomaviikko sopivasti käsillä. Tänään kävin mökillä ja sukuloimassa sekä aloitin uuden mielenkiintoisen projektin (josta lisää myöhemmin). Mainiota alkanutta viikkoa kaikille ja vieläkin mainiompaa viikkoa kaikille syyslomaviikkoa viettäville!

4 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut äidillesi! Hyvät olivat tarjoilut.

Mamma N kirjoitti...

Niin ja siis myöhästyneet onnittelut myös Sinulle!

Myrsky kirjoitti...

Melkoinen hulinaviikko takana, syysloma tuli varmaan oikeaan saumaan. Myöhästyneet onnittelut sankareille täältäkin!

Elina kirjoitti...

Kiitos kuomat onnitteluista! :)