torstai 4. lokakuuta 2012

Maailman eläinten päivä

Tänään vietetään Maailman eläinten päivää ja tästä alkaa myös eläinten viikko. Mukavaa päivää siis kaikille eläimille!

Tällä kertaa meillä ei muistettu kissoja paketeilla, mutta tilasin kylläkin rokotusreissun koko konkkaronkalle viikolle 42. Ei mitenkään niin erityisen kiva lahja lauman mielestä, sillä rokotusreissu tarkoittaa myös matokuuria. Ja matkakoppaa ja autoilua, yäk!

Eläinten päivän kunniaksi julkaistaan muutama kissakuva. Yksi kissojen ehdottomista lempipaikoista mummolassa on kylpyhuoneen valolampun ympäristö. Siellä yksi jos toinenkin makoilee mielellään.
Emäntäkin "mummottaa", eli olen siis nytkin tekemässä juhlajärjestelyitä mummolassa. Viime aikoina kotona on tullut vietettyä hyvin vähän aikaa, nytkin vain piipahduksen verran. Sen verran kuitenkin, että ehdin lunastaa superkivan paketin postista! Tällä hetkellä uunissa paistuvat ässät (siis ne pikkuleivät) ja eilen haimme kummitätini luota maitotonkkia kotikaljaa varten.

Eräällä Saaripalstalla vietetäänkin tänään monenmoista juhlaa; on syntymäpäiviä, nimipäiviä ja eläinten päiviä. Jostain syystä tämä seikka muistui mieleeni heti herätessäni. Onnea!

Puuhakasta torstaita!

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oi hauskaa! Kiitos onnitteluista vielä täälläkin :-)
Voi mahdoton noita kissuloita, miten Felix mahtuukin tuonne lampun päälle? Tai mahtui ehkä vähän pienempänä ;-)
Mukavaa eläinten päivää, tänään rapsutuksia ja huomiota, nyt ei tarvitse miettiä vielä lääkäreitä!

Minttu kirjoitti...

Kissat kyllä keksii aina mielenkiintoisia löhöily paikkoja. :) Sen lisäksi, että on eläintenpäivä on myös kansainvälinen korvapuustipäivä. Siitä lisää blogissani. ;)

Paula kirjoitti...

Oikein mukavaa eläintenpäivää teidän eläinkolmikolle sekä emännälle!

Myrsky kirjoitti...

Oikein hyvää eläinten päivää karvalapsille ja sinulle!

Mamma N kirjoitti...

Hyvää päivää myös teille! Komeat kuvat :)

Elina kirjoitti...

Saila: Kaikki mahtuvat vielä nykyäänkin sinne! Kotona ei ole toivoakaan, mutta mummolassa sinne mahdutaan vielä kätevästi! Kiitos :)

Minttu: Käyn kurkkaamassa!

Paula, Myrsky ja Mamma N: Kiitokset!