lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulukuun 15: Romahtanut katto

Leivoin piparkakkutalon hyvissä ajoin marraskuussa. Paistoin osat, koristelin ne ja liimasin kasaan. Olin kantamassa taloa olohuoneeseen ja viime metreillä räks, talo oli lattialla ja osasina. Että harmitti!

Talo asuu pienoiskasvihuoneessa, jotteivat kissat rohmuaisi sitä...

Nyt talo on esillä särkyneenä. Pikkuisen sitä koetin korjailla, mutta sitten se jäi. Ehkä vielä korjaan sen, ehkä en. Korjaan jos jaksan tai kehtaan! Meidän pikkuinen Felix on ollut nyt taas hieman heikommalla syönnillä ja pojankin olotilan mukaan mennään. Hiukkasen oli taas päässyt joku hedelmä homehtumaan, siitä saattaa johtua. Tai jostain muusta, mistä sitä aina tietää allergikon kohdalla. Varsinkin kun noita allergioita on niin paljon. Pitkään kyllä päästiinkin taas ilman oireita, muistelisin että allergiaoireet ovat vaivanneet alkuvuodesta (homeinen huonekalu tuli ulkotiloista sisälle lämpiämään, enkä tiennyt homeen olemassaolosta) ja kesällä pahimpaan siitepölyaikaan ruoka maistui hieman heikommin, sillä silloin kissat "ulkoilivat" parvekkeella, minne tietenkin jonkin verran siitepölyä pääsee.


Toisaalta romahtanut talo voi toimia symbolisena koristuksena: vaikka puitteet ympäriltä räksähtäisivät rikki, elämä jatkuu? :)


Ripaus tomusokeria voisi tosin vielä pehmentää näkymiä..!

4 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

No, voihan. Onneksi talo on suojassa talossa, ei haittaa vuotava katto. Ikävä kuulla Felixin reaktioista. Huoli karvakaverin hyvinvoinnista vie paljon voimia emännältäkin. Kaikesta huolimatta, mukavaa joulunodotusta loppusuoralle.

^KoKo^ kirjoitti...

Tontulla on kyllä aika jäätävät killisilmät (kuten kissoillakin, mutta niille ne jotenkin sopii). :D Paranemisia Felixille!

Paula kirjoitti...

Rauniotalo! Voithan kutsua pääsymaksua vastaan matkailijoita katsomaan. Rauniothan ovat usein suuria nähtävyyksiä. Onneksi kissapiparit säilyivät ehjinä. Toivottavasti Felixin oireet kohta häipyvät. Felix on varsinainen homemittari.

Myrsky kirjoitti...

Jos tunnet tarvetta korjata kattoa, valitse kattohirsiksi pitkiä polka-karamellejä tai suklaapötköjä.

Voi surkeus Felixiä. Toivotaan että poika tulee kuntoon. Silityksiä kaikille kissalapsille, erityisesti Felixille♥