keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulukuun 5: Pullapoika eli jatkoa kissa-teemalle

Tänään on leivottu pullaa, tai lähinnä minä olen istunut varsinaisen tekijän vieressä pöydän ääressä ja pyöritellyt elämäni ensimmäisen pullakranssin ja yhden ihan erityisen pullan, pulla-Felixin:Kai kranssistakin tuli ihan kelvollinen ensimmäiseksi teokseksi. Pullaa leivon muutenkin aniharvoin. Kattimaisia pullia voisin kyllä leipoa tulevaisuudessakin! Muutenkin meillä mennään kattimaisella teemalla: pullan lisäksi esimerkiksi piparit ovat kissanmuotoisia. Onko olemassakaan parempaa muotoa?

Sain eilen piikit selkään ja lyhyen sairasloman, joten josko sitä oltaisiin pian taas sorvin ääressä (ihan kirjaimellisestikin). Siitä syystä ehti pyöritellä hetken pulliakin, vaikka liikkuminen itsessään onkin hankalaa. Onneksi pulliakin leipoessa pystyy istumaan! Huomenna vietetäänkin sitten jo itsenäisyyspäivää. Jännittyneinä odotamme, saammeko sukulaisvierailijoita loppuviikosta.

Mainiota ja ihanaa keskiviikkoa!

 

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Kaunis ja onnistunut kranssi! Ja pullapoika on yliveto. Leppoisaa oloa ja paranemista!

Myrsky kirjoitti...

Ihana pullapoika:)

Mehu kirjoitti...

Voi ei miten IHANA kissa-pulla!!! :O ♥ Ja tosiaan, parempaa muotoa ei ole! ;)

Saila kirjoitti...

Ihana Felix-pulla! Ketsuppipoika taipuu näköjään pullaksikin ;-)
Pikaista paranemista!

Zepa kirjoitti...

Kiva pullakissa! Pipareista: mulla on kans kissapiparimuotteja, en nyt jaksa kaivaa montako, mutta sanotaan arviosta että puolentusinaa. Viime jouluna JOPA tein niillä pipareita! Erittäin harvinaista...