lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulukuun 8: Paketointimietintöjä

Minulla on harvemmin erityistä teemaa paketoinnille, mutta pidän vanhanaikaisen näköisistä paketeista. Joku vuosi sitten tein paketit suurinpiirtein tällä mallilla:


Voimapaperia (tai no, voimapaperin kopiopaperia), paketointinarua ja sinettilakkaa. Viime joulun alennusmyynneistä ostin kuitenkin erilaisia papereita, tällaisia:


Lumikidekuvio on erityisesti mieleeni, joten ostin myöskin Oulun reissulla valko-kultaista lumikidekuvioista paperia.

Nyt pohdiskelenkin, että kuka saa millaisenkin paketin ja teenkö paketteihin enää muuta erillistä teemaa. Paketointiasiat pyörivät siitäkin syystä mielessäni, että sain eilen tehtyä viimeiset jouluhankinnat (eli kaappiin etsiytyivät suklaalahjat ja eläinystäville tulevat herkut). Nyt on vielä hyvin aikaa paketoida kaikessa rauhassa ja rapistella joulukaapilla! Loppujen lopuksihan ulkoisilla seikoilla ei edes ole niin suurta väliä, sillä sisältöhän se loppupeleissä ratkaisee (olipa sisältö mitä tahansa, pääasia että se on hyvillä mielin annettu). Siitäkin huolimatta näitäkin asioita on mukava mietiskellä aikansa kuluksi ja lahjojen saajien iloksi!

Mainiota lauantaipäivää ja joulukuun kahdeksatta!

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Hauska kuvitella sinua paketoimassa, käärimässä, rapistelemassa, teippaamassa, naruilla sitomassa. Ja kolme kissaa häsläämässä vieressä, vaanimassa, hyökkimässä, nappaamassa naruja ja teippirullia sinulta. Vai suljetko kissalapset eri huoneeseen?

Mamma N kirjoitti...

Sinä olet kyllä hyvissä ajoin liikkeellä kun lahjatkin on hankittu!

Yhdyn Paulan kuvitteluun, paketointi teillä on varmasti kiva yhteinen harrastus! :D

pirkko kirjoitti...

Ihana tuo voimapaperi, sinettilakkaus pakettisi! Mulla on ollut sinettilakkapaketit haaveena varmaan 20 vuotta, mutta enpä ole saanut toteutettua. Koitan joka joulu keksiä jotakin extraa, koska harrastan noita ruskeita paketteja ja jotakin yksinkertaista narua. Nyt mulla on jemmassa vanhanaikaset pakettikortit, missä ei ole mitään jouluista. Juu, ja lahjat on ollu hankittuna jo parisen viikkoa ;)

Myrsky kirjoitti...

Paketointia kissan kanssa on mukavaa puuhaa, mutta ensin pitäsi hommata ne lahjat!
t. Nim.merkki. vasta yksi hommattu.