keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukuun 19: Jouluisia sisustuspuuhia makuuhuoneessa

Viime yönä uni maittoi, kuten arvelinkin!

Nyt on kuitenkin pääasiallinen aika keskittyä joulunviettoon ja viimeisiin valmisteluihin. Tänään meillä on koristeltu parvekkeen kuusi sekä valmistettu viimeiset ruokalahjat, joita ei aikaisemmin voinut tehdä. Viime päivinä olen myös saanut siivousapua, joten joulusiivouksetkin on nyt tehty.

Juolahtipa tuossa sitten mieleeni, etten ole liiemmin muistanut esitellä uudempia sisustusratkaisuja täällä blogin puolella. Alkukesästä otin kyllä uusien huonekalujen myötä kuviakin, mutta kameran kadottua mystisesti jäivät nekin esittelemättä. Josko tällä kertaa paremmalla onnella?Valkoinen sisustuskärpänen on iskenyt viime aikoina minuunkin, vaikka ennen pidinkin enemmän vahvemmista väreistä. Punaisen kaapin kotiuduttua punaista on kuitenkin eksynyt taas jonkin verran mukaan sisustukseen, toki hieman enenevissä määrin näin joulun aikoihin.


Sitten päästäänkin taas viralliseen "suutarin lapsella ei ole kenkiä"-osastoon. Punaisessa talonpoikaiskaapissa ei ole edelleenkään vetimiä ja toisenkin kaapin ovet ovat edelleenkin koululla. Toisaalta kaappi toimii toistaiseksi ilmankin ovia, joten saattaahan se olla etteivät ovet aivan heti kotiudukaan meille...Uusrokokoo-tuoli löysi paikkansa makuuhuoneen nurkasta ja chippendale-tuoli muutti toistaiseksi olohuoneeseen, kun en sille itseltään selvää paikkaa ole vielä keksinyt.

Pimeää on, vaikka jo hyvissä ajoin iltapäivän puolella koettaisi ehtiä kuvaamaan. Pianhan sitä tosin ollaankin jo menossa taas kevättä kohden. Ihmeellistä...

2 kommenttia:

My life kirjoitti...

Kisulilla on hieno kiipeilyteline ja peti samassa. Valkoinen on kaunista. Koiranomistajana en itse voi oikein harrastaa valkoista sisustuksessa niin paljon kuin haluaisin.

Myrsky kirjoitti...

Valkoinen on minunkin mieleeni. Aivan ihania nuo tuolisi.