sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulukuun 16: Kauniita lauluja sekä Hobitti

Eilen pääsin vihdoin ja viimein näkemään Hobitin ja voi pojat, pidin kyllä! Leffa oli ohi melkein hetkessä, siltä ainakin tuntui. Nyt alkaa taas vuoden uusi odotus...Tänään olikin sitten vuorossa Kauneimmat joululaulut. Tällä kertaa en käynyt omassa "kotikirkossa" vaan naapurikylällä. Paljon oli väkeä lähtenyt laulamaan ja kirkko olikin tupaten täynnä innokkaita laulajia.


Kauneimmat joululaulut on ehdottomasti joulunajan suosikkitapahtumani! Ainoa tätä laulukertaa haitannut asia oli se, että puolivälissä toimitusta kovalla puisella penkillä istuminen laukaisi entistä kovemman selkäkivun, minkä olin juuri ja juuri saanut laantumaan lääkkeillä. Mutta kyllä tämä oli sen arvoista, taas kerran!

Oikein rauhaisaa 3. adventin iltaa ja kauniita unia!

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Onpa upea kirkko! Aivan mahtava. Odotan seuraavaa kaupunkiin pääsyä, silloin on pakko käydä katsomassa Hobitti!
Voi harmi selkääsi. Kirkonpenkeissä huomaa, että ne on suunniteltu sellaisiksi, joissa seurakunta ei nukahda :-D

Keltsu kirjoitti...

Samaa mieltä tuosta, että "leffa oli ohi melkein hetkessä"! Meikä kävi kuitenkin jo kaksi kertaa tuon leffan katsomassa, ensi-iltayössä ti-ke yönä ja uudemman kerran perjantaina - kummallakin kerralla se meni liian nopeasti. :')

Myrsky kirjoitti...

Minäkin kävin eilen laulamassa, jätin lähdön viimetippaan, olin ihan satavarma että "kyllä yksi ihminen pääsee istumaan." No, täyttä oli, joten jouduin seisomapaikalle. Tai ehkä paremminkin pääsin:D Kirkonpenkit ovat tosi kovat ja erittäin epämukavat istua.