keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kokeilevaa flunssahoitoa


Nyt on taas otettu kokeilevat flunssahoidot käyttöön. Viime yö meni yskiessä ja muutaman tunnin välein heräillessä. Muutkin flunssaoireet ovat pitäneet pintansa antibioottikuurista huolimatta. Joskus muistelin lukeneeni tai nähneeni vinkin valkosipulijalkahauteesta, joten eikun tuumasta toimeen. Ei tuo mitään ota jos ei annakaan! Ohje on helppo: murskasin noin 14 kynttä kuorineen ja laitoin murskan noin puoleentoista desilitraan rypsiöljyä. Seos sai seisoa ensin noin puoli tuntia itsekseen ja sitten jaoin sen kahteen vahvaan muovipussiin. Sitten vaan jalat muovipusseihin ja villasukat pussien päälle!


Annoin jalkojen muhia pusseissa puolisen tuntia ja sitten pesin jalat normaalisti. En vielä tiedä varmasti vaikutuksista, mutta kokeiltu on! Ainakin nenä tuntuu huomattavasti selvemmältä, mutta toisaalta valkosipulin tuoksu auttaa siihen usein muutenkin... Huomenna pitäisi kuitenkin olla taas kunnossa, sillä sairaslomani loppuu tähän iltaan. Jos ei muuta, niin toivottavasti saan ainakin pehmeät jalat!

Viime yönä oli myös kaunis kuutamo, vaikkei täysi vielä olekaan. Valvomisen ohessa kävin nappaamassa ulko-ovelta pari kuvaakin, ajattelin josko raitis ilma myös tekisi hyvää.Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille!

6 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Toivottavasti luonnon antibiootti auttoi!

Saila kirjoitti...

Toivottavasti saat nyt hyvät sikeät yöunet ja heräät terveenä!
Valkosipulia kannattaa aina käyttää, sisäisesti ja ulkoisesti, jossain tutkimuksissa on todistettu että sen antibiootit tehoavat jopa lääkeantibiooteille resistensseihin bakteereihin. Itse uskon sen voimaan ja olenkin tosi harvoin kipeänä, onko sillä sitten oikeasti yhteyttä on eri asia ;-) On kumminkin tärkeää uskoa itse tervehtymiseen ja pitää mieli positiivisena ja olla turhia murehtimatta jos vain pystyy. Helpottavaa oloa ja pikaista paranemista!

Cheri kirjoitti...

Pikaista paranemista! Valkosipuli on hyvä rohto. Tuosta tuli mieleen virolaiset viinasukat, kokeile niitä seuraavaksi, ovat kuulemma hyvin tehokkaat flunssaan ja kuumeeseen. Netistä löytyy varmaan ohjeita.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Parempaa vointia sinulle, toivottavasti jaksat puurtaa koulussa!

Minni kirjoitti...

Toivottavasti flunssa on jo helpottanut.
Blogistamme löytyy teille pikku tunustus:)

Elina kirjoitti...

Mamma N: Ehkä se hieman auttoi!

Saila: Kiitos! Kyllä minäkin uskon valkosipulin tehoon ja onhan moni "normaali" lääkekin juuri luonnosta peräisin. Ei läheskään kaikki perimätieto ole humpuukia :)

Cheri: Kiitos! Enpä olekaan sellaisista sukista ennen kuullut, kiitos vinkistä.

Myrsky ja Minna: Kiitos! Onneksi vain yksi päivä oli tällä viikolla jaksettava ja nyt olen jo onnellisesti pitkälläni koneen kanssa.

Minni: Kyllä tämä jonkin verran on jo helpottanut! Kiitos kovasti teille tunnustuksesta!! <3