perjantai 10. toukokuuta 2013

Merihenkistä raitaa sateisessa säässä

Toukokuun alku on kyllä sujunut sellaisissa merkeissä, että on pitänyt pysähtyä ajattelemaan oikein urakalla. Sain hieman huonoja uutisia viime viikolla ja niitäkin sulatellessa meni hetkinen. Normaalisti myös rakastan tällaista sateista, ns. syksyistä säätä, mutta nyt se käynyt ehkä hieman voimien päälle. Kissat asustelevat nyt koko asunnon myyntiprosessin ajan mummolassa, toivotaan että edes siinä asiassa käy hyvin. Seuraavan kodin hankkiminenkin kun on sidoksissa nykyisen kodin myyntiin.


Käsityörintamallakin on ollut ainakin täällä blogin puolella hiljaista, mikä tietenkin johtuu siitä, että tein melkein koko huhtikuun ajan yhtä ainoaa työtä. Virkkasin mökille jättisuuren torkkupeiton, jonka alle mahtuisi varmaan kolme tai neljäkin ihmistä. Värit ovat merihenkiset, vaikka mökki onkin vain järven rannalla. Silmukat ovat kaksoispylväitä ja kiinteitä, eli melkoisen nopeatekoisia ja koko työ on virkattu niinkin suurella koukulla kuin numero yhdeksän. Lankana neljää eriväristä Seiskaveikkaa, joista tuo tummansininen on poistettu myynnistä viime vuoden puolella.

Raidat on kylläkin tarkoitettu kulkemaan vaakasuoraan, mutta peitto oli helpompi kuvata pystysuoraan!Kissatkin taitavat hyväksyä?

Huomenna olisi tarkoitus käydä mökillä, samalla kun käymme viemässä mummon haudalle äitienpäiväkukkia. Viimeksi järvi oli vielä jäässä, mutta kyllä viimeistään nyt pitäisi olla jo sulat vedet.

Mainiota viikonlopun alkua kaikille!

6 kommenttia:

AnnaS kirjoitti...

Ihana kissatrio ja kaunis peitto ♥. Toivottavasti muutto- ja muut asiat järjestyvät pian parhain päin.

Aurinkoista viikonloppua!

Cheri kirjoitti...

Toivotan sinulle voimia muutoksissa. Kisuilla on niin mainioita ilmeitä tuossa. Magnus vähän miettii, että missä minun paikkani on?

Paula kirjoitti...

Täällä oli paljon uutisia, mm. tuo asunnon myynti ja muuttoasia. En ole nähnyt myöskään Iltalehden juttua kissaihmisistä ja heidän katraistaan. Mielenkiintoisia entisöintihommia: komea vanha arkku ja kaunis nuken = kissan sänky, kelpaa kolmen kissan köllötellä.
Minulle on päässyt tulemaan vähän blogitaukoa. Hyvää äitiyspäivän viikonvaihdetta!

Myrsky kirjoitti...

Upea peitto, meidänkin mielestämme. Tsemppiä ja voimia muutto/myynti myllerrykseen. Ainakin kissalapsilla on tällä hetkellä ilmeisen lokoisat oltavat mummolassa.

Mamma N kirjoitti...

Kylläpä onkin komea peitto! Ei ihme, että kelpaa kissoillekin :)

Katjusha kirjoitti...

Ihana peitto!!! Teillä puhaltelee uudet tuulet, muuttopuuhiakin! Jännää!