keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Sankosankari


Hyvässä kunnossa pieni tihulainen on! Näyttö vuotaa onneksi sisään- eikä ulospäin, joten siitäkään ei mitään haittaa aiheudu. Uuden läppärin hankinta vain on ajankohtaista.


Tässä Magnus esittelee kissojen muuntuvia muotoja. Sanko muotoutuu hyvin ison kissan muotoon. Tai toisinpäin, mutta epäilen ensimmäistä vaihtoehtoa. Syystä tai toisesta juuri Magnus pitää pienistä nukkumapaikoista. Mitä pienempi ja ahtaampi torkkupaikka, sitä parempi. Toiset eivät välitä niinkään tällaisista vaihtoehdoista.


Tänään taisin hankkia ensimmäiset palovammat, vaikka en ole ollut erikseen auringossa. Ainakin ihoa tuntuu polttelevan melkoisesti. Huomenna olisi tiedossa viimeinen koulupäivä tälle keväälle, merkillistä miten nopeasti aika näyttää viuhtovan eteenpäin!

9 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Hyvä, että Magnus kunnossa! Odotapa vaan kun pääset tähän ikään, niin sitten se aika vasta lentääkin. Terveisin: keski-ikäinen täti-ihminen

Mehu kirjoitti...

Valloittavan ihania kuvia! ♥
Ja oikein mukavaa ansaittua kesäloman alkua! B)

Saila kirjoitti...

Voi hyvänen aika teidän tuholaista! Vai näyttö purtu :-DDD Anteeksi kun nauran, mutta siis voi ei! Pakko tässä on nauraa. Onneksi tihutyön tekijälle ei tullut siitä vaurioita. Olikohan edes pahan makuista?
Voi että, olet jo ehtinyt palaakin! Kylläpä aika tosiaan rientää, vastahan ne lumet suli.

Cheri kirjoitti...

Kiva kuulla, että seikkailija voi hyvin! Onkohan tuo ahtaisiin koreihin, vateihin ja sankoihin asettuminen sisäkissojen ominaisuus? En saisi ikipäivinä houkuteltua Neroa sankoon tai vatiin. Mukavia koulun lopettajaisia!

pirkko kirjoitti...

Huh, mikä tapaus! Ja mä oon kauhistelut meidän kaapelinpurijaa ;) Söpöinen tuossa ämpärissä!

Susanna kirjoitti...

Ihana Magnus! Meidän Luna-neiti asettautui kerran jopa leipäkoriin, että on meidänkin kisulla samat elkeet. Terveiset Magnukselle ;)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ihana sankari!

Elina kirjoitti...

Kiitos ihanat ystävät kommenteistanne! Juuri nyt olen niin väsynyt että taidan kammeta petiin, mutta vastailen tähän ja edelliseen postiin huomenissa! :)

Elina kirjoitti...

Mamma N: Mitenköhän minun aikani sitten kuluukaan, kun se on kulkenut jo nyt hurjaa kyytiä... Ja vauhti on vain kasvanut viimeiset kymmenen vuotta.

Mehu: Kiitos! <3

Saila: Ei tuolle voi paljon itkeäkään! Ja toivottavasti ei pahasti maistunut millekään, kun neste valui näytön sisälle, ei ulkopuolelle laisinkaan.

Cheri: Jaa'a, se voisi hyvinkin olla. Minulla on ollut vain sisäkissoja mutta kun oikein ajattelen, ei sukulaisten ulkokissat kyllä ainakaan viihdy kovin pienissä paikoissa.

Susanna: Terveiset välitetty! Ja terveisiä sinne teillekin Luna-neidille! :)

Myrsky ja Minna: Eikös :)