maanantai 27. toukokuuta 2013

Pikku pormestari


Meillä riittää pieniä huonekaluja vaikka jaettavaksi. On sänkyä ja jos vaikka mitä. Tämä tuoli on pieni pormestari, jonka olen aikoinani ostanut Fabulle. Vaikka Fabukin piti tuolista, on sen käyttöäste kuitenkin noussut huomattavasti entisestä. Tässä Magnus esittelee pormestarissa otettuja torkkuja.

Monta kertaa kuulee sanottavan, etteivät kissat pahemmin välitä erityisesti niille hankituista makuupaikoista. Meillä tämä väite on kuitenkin kumottu monta monituista kertaa!

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Teidän kissat ymmärtävät hyvän päälle tai ovat kohteliaita tai molempia!
Onpa komea pormestari. Milläs verukkeella pääsisi pormestarin audienssiin...? Pitäisi varmaan olla jotain virallista asiaa ;-)

Mamma N kirjoitti...

Komea tuoli ja niin on pormestarikin! Vai oliko se niin, että tuoli oli se pormestari. :)

Kartanonrouva Elise kirjoitti...

Oi että, olisipa meidänkin kylässämme noin komea pormestari! Tekisi kunnollisia päätöksiäkin; kaikille paljon ruokaa ja unta, eikä eväiden vientiä koululaisilta.

Meidän poikamme ei kyllä ymmärtäisi muiden huonekalujen päälle kuin noiden pönttöjen ja tolppien, joissa on kynsittävää narua ja korkeutta patsasteluun.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Sinulla on hyvin kasvatetut kissalapset, koska ymmärtävät mitkä makuupaikat ovat juuri heitä varten!

Harmaa kirjoitti...

Mullakin on deko... ded... dedikoitu makuualusta, sen nimi on Zihminen.

Mehu kirjoitti...

Selvästi on pormestarissa menossa vakavat mietintä torkut, joiden jälkeen pulma jos toinenkin ratkeaa sukkelasti. ;)

Meillä Elmeri ja Keke kelpuuttavat vain raapimispuut, muuten nukutaan sitten mitä ihmeellisimmissä paikoissa.. mutta EI kissan pedeissä! ;) Puolestaan muut kisukat rakastavat niille varta vasten hankittuja kisujen petejä ja varsinkin Mehtis tahtoo aina kokeilla ensimmäisenä miltä unet maistuu uudessa pedissä. ♥