torstai 6. kesäkuuta 2013

Banaaniletut


Nyt testasin ehkä maailman helpoimman lettuohjeen! Lettuihin tarvitaan vain kaksi ainesosaa:

1 banaani
1 kananmuna

Muusasin banaanin ja sekoitin kananmunan joukkoon. Paistoin rasvassa ja tällaisiksi "hätävaraletuiksi" olivat kyllä yllättävän hyviä! Lisukkeeksi voi lisätä oikeastaan mitä tahansa, itse maustoin maustamatonta jogurttia vaniljasokerilla ja eipä siihen paljon muuta tarvittu.

Ei ollenkaan hullumpi lopputulos, kun tarkoitus oli vain käyttää melkein mustunut banaani johonkin!

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ohoh, harvoin tulee vastaan ohjetta jossa on noin vähän aineita! Täytyy nolona myöntää, että raparperipiirakkasi on yhä testaamatta, ostin kyllä aineet. Minäköhän iltana sitä ei tulisi sisään ihan nääntyneenä nälkään ja fyysiseen väsymykseen? No, tänään tein sentään raparperimehua - ekaa kertaa elämässäni! Tuli kohtalaista, tässä ohjeessa on liian vähän sokeria.

Elina kirjoitti...

Minä en vastaavasti ole koskaan tehnyt raparperimehua, mutta se kuulostaa ja näyttää hyvältä! Eikä mitään tarvitse nolostella, tarvikkeet on helppo käyttää muuhunkin jollei piirakoita ennätä leipomaan :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Minäkin olen kerran tälläisen letun paistanut, vie makeannälän pois aika lahjakkaasti!

Saara kirjoitti...

Tuttu resepti, mutta lisään noihin lättyihin usein pari ruokalusikallista kaurahiutaleita, rakenne paranee ja tulee täyttävämpi ja mielestäni vielä parempi lätty, mutta terveellisyys säilyy silti. Meiltä löytyy tosin kaurahiutaleita aina kaapista...

Mehu kirjoitti...

Vau, nyt tuli resepti johon ehkä minäkin pystyisin.. *hih-hih* Täytyy joskus kokeilla, tarpeet kyllä löytyisi vaikka heti. :P´