sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Höpsöttelyä

Eläinten pukeminen vaatteisiin jakaa ihmisten mielipiteitä jyrkästi. Toiset eivät näe siinä mitään pahaa ja toiset pitävät sitä suorastaan eläinrääkkäyksenä. Meillä on Fabu-kissan jäljiltä jokunen vaate jotka ovat esimerkiksi joulukorttikuvauksia varten hankittuja. Pikkukissat eivät ole koskaan aikaisemmin koettaneet minkään sortin vaatetta, mutta nyt Fabun tavaroita läpikäydessäni kokeilin tonttupukuja näillekin kolmosille. Kun jouluunkin on enää vain 198 päivää... ;)Itse katson asiaa siltä kantilta, että mikäli eläintä itseään vaatetus ei häiritse, niin antaa mennä vaan. Esimerkiksi villapaidat ovat toisinaan ihan hyödyllisiäkin ulkoileville kissoille. Erityisesti Felix saattaisi hyvinkin tottua vaatteisiin, joten ehkä meillä otetaan joskus tonttupukukuvat joulukortteihin. Esteriä häiritsi keepin helma, mutta hiipan letti kiinnosti senkin edestä. Magnuksen kanta sen sijaan tullee selväksi tuosta alimmasta kuvasta. Ei nahkavyöpukua tälle pojalle!

Lapsekasta sunnuntai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

Mehu kirjoitti...

OIH, yli-soma Ester! ♥

Meillä on vain yksi kisujen vaate -> keltainen villatakki jossa valkoinen karvareunus ja selässä paljetein koristeltu "Love" teksti. ^^, *hi-hii* Aikoinaan sen Kekelle hommasin lapin talviloma-reissua varten ja Keke-tyttö kyllä tykkäsi. Pingu & Sitrus i-n-h-o-a-a kyseistä villatakkia. x')

Cheri kirjoitti...

En pidä eläinten pukemisesta, mutta tarkoitan sellaista jatkuvaa, jokapäiväistä pukemista. Jotkut karvattomat tai lyhytkarvaiset varmaan tarvitsevat lisävaatetusta ilmastossamme. Tälläinen höpsöttelypukeminen on ihan hauskaa ja nämä sinun jouluraporttisi ihan hulvattomia kesän keskellä :)

Paula kirjoitti...

Ihanat joulutonttukissat. Varsinkin Ester on supersöpö pitkässä tonttuletissään ja keepissään.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Suloisia kissalapsia ♥ Tämänkaltainen pukeminen on ihan ok. Ja joillain koirilla tietysti kuravaatteet keväisin. Ne helpottanevat pesu-urakkaa(?)

Elina kirjoitti...

Mehu: Muistankin sen teidän villatakin! Voi pientä Pingua ja Sitrusta :D

Cheri: Ei meidänkään kissat pitäisi jatkuvasta pukemisesta, mutta joulukorttikuvista aloin kyllä näiden otosten myötä haaveilemaan. Minun täytyy pitää joulu-lippua ylhäällä aikana, jolloin juuri kukaan muu ei uskalla mainita sanaa joulu... ;)

Paula: Etenkin Ester kiittää ja niiaa!

Myrsky ja Minna: Kissalapset kiittävät! ♥ Koirista en tiedä, mutta voisin kuvitella pesemisen helpottavan sellaisten myötä.

Mamma N kirjoitti...

Kyllä tällainen pieni hupsuttelu on ihan hauskaa!