sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Köydenvetokisa


Viikonloppuna oli taas aika ihmetellä menopelejä "menneestä maailmasta". Kuten yllä oleva kulkupelikin - olisi ihan minulle käypä ajoneuvo ainakin ulkonäöllisesti! Muistaakseni Ford vuosimallia 1918. Kyllä siinä kylillä katseltaisiin, kun kauppaan tuommoisella porhaltaisin. Vaan mahtuisihan ne ostoksetkin kyytiin, kerran kaksipaikkainen on kyseessä... Kuulema jopa seitsemääkymppiäkin tuolla pääsee!


Ohjelmassa oli myös köydenvetoa vanhaa traktoria vastaan. Jotenkin minäkin päädyin siihen revohkaan mukaan ja traktori saatiinkin pysäytettyä kuuden aikuisen ja yhden pienen miehen sekä yhden naisen (siis minun) voimin. Kyseessä oli joku "piikkilangankiristäjä" Valmet, minulta on oikeastaan turha kysyä enempää... Mutta olipa mikä tahansa, niin siihenhän jäi kyntämään paikoilleen!


Kaikenlaista vanhaa oli näytillä. Parasta antia olivat varmaan kuitenkin ne kävijät, jotka olivat pukeutuneet ajan hengen mukaisesti. Nahkasaappaita, pussihousuja ja sarkatakkeja näkyi yllättävän paljon liikenteessä.

Mainiota pian alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

Tuo Ford olisi loistava kesäauto! :D

Saila kirjoitti...

Kivan näköinen tapahtuma. Tuo punainen traktori on söpö!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Melkoinen peli tuo traktori! Aika tyylikäs sanon minä.

Kartanonrouva Elise kirjoitti...

Aina ihana vanha ford <3 Oon aina haaveillut tuollaisesta :)

Cheri kirjoitti...

Hienot puupyörätkin tuossa Fordissa. Ilmastointi pelaa eikä tarvitse matkustaa takapuoli kiinni asfaltissa. Punaiselle traktorikaunottarelle olisi täälläkin tilaa.