lauantai 22. kesäkuuta 2013

Yäääk... Punkki!


Terveisiä vaan täältä mökkimaisemista!

Yllä oleva kuva on parin vuoden takaa, mutta samoissa maisemissa olen nytkin sukulointi- ja mökkireissulla. Tänään huomasin inhan yllätyksen käsivarrestani - mikäs muukaan siinä rönötti kuin punkki. Yäk! Ensimmäinen laatuaan minun elämänpolullani.

Juhannus meni punkkia lukuunottamatta oikein mainiosti. Mökillä nautittiin grilliherkuista, saunomisesta ja uimisesta täysin siemauksin. Voiko parempaa pyytääkään, kuin mukavaa ajanvietettä mukavassa seurassa?

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!
5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi kun kuulostaakin ihanalta teidän juhannus (paitsi se punkki)! Ja ihailen tuota kaunista syreeniä, minä yritän elvyttää tuollaista puistosyreeniä, myyrät kun pääsivät syömään sen juuret lähes kokonaan. Kasvi on nyt ruukussa ja siihen on ilmeisesti puhkeamassa pari kukkaterttua, mutta en tiedä, ovatko ne siksi, että kasvi on kuolemaisillaan vai heräämäisillään henkiin. On tämä puutarhurointi niin jännittävää.
Mustin ja Ransun puolustukseksi täytyy sanoa, että ne olisivat pyydystäneet myyrät jos olisivat pystyneet, mutta viime talvena lumi jäätyi paksuksi jäiseksi kerrokseksi, josta kissa ei päässyt läpi!
Jos yhtään lohduttaa, niin täällä päin Suomea joudun nyppimään itsestäni vähintään muutaman punkin kesässä...

Cheri kirjoitti...

Punkit ovat inhoja, koska niissä on omat vaaransa. Juhannus mukavassa seurassa herkkuja syöden on ihan parasta. Miten upea syreeni!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Nuo puistosyreenit ovat ihania, kukkivat myöhempään kuin pihasyreenit. Toivottavasti sait punkin irti, ne ovat kyllä salakavalia: saatat tuntea niiden kävelyn iholla, mutta puremaa et enää tunne...

Mehu kirjoitti...

Siskoni kanssa juuri hänen blogissaan jaoimme Juhannuksen punkki kokemukset! ;)

Minulla on elämäni varrelta paljon punkki kokemuksia *yyyyök!* ja se ei ole yksi tai kaksi punkkia, vaan kymmeniä kertoja on punkki päässyt kiinni imeytymään. Eniten sitä tapahtui lapsena ollessani, mutta myös nyt aikuisena. Kertaakaan en ole mitään tautia saanut.. mutta kertahan se on tietysti ensimmäinenkin.

Paula kirjoitti...

Harvinaisen kaunis syreeni. Ihanat heinä- eli maitokärryt. Punkit ovat pelottavia. Pelkään aina, että Ruskaan turkkiin menee punkkeja, kun sitä ulkoilutetaan. Yritän tarkastaa, mutta miten löytää punkkia kissan turkista?