keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vihertää


Ei minulla ole nyt muuta asiaa kuin se, että ensimmäisessä kasviruukussa vihertää jo!
Kyseessä on ehkä rucola tai sitten persilja, sillä ne kasvavat vierekkäin ilman merkintöjä.
Rucolaksi silti veikkaisin!

5 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Siitä se lähtee!

Paula kirjoitti...

Hauska seurata viherrystä. Suorastaan elämän ihmettä voi noissa viherryksissä ihmetellä.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ja kuinka nopeasti tämä tapahtuikaan! Ilmat ovat olleet suosiollisia puutarhureille. Minäkin kallistun rucolan kannalle.

Lucy kirjoitti...

Pakko kysyä, että kun muuttamisessa ja asunnon myymisessä jne. puhut MEISTÄ, niin tarkoitatko itseäsi ja karvaisia lapsia, itseäsi ja miestäsi ja vai itseäsi ja äitiäsi? Häiritsee lukea kun ei pysy kärryillä :D

Niin ja kissojesi nimet oletettavasti tulevat Hovimäki-sarjasta? ;) Itse RAKASTAN kyseistä sarjaa, kaikki kirjat ja sarjan tuotantokaudet löytyvät, juuri tuossa yhtenä päivänä aloin katsomaan sarjaa sen miljoonannen kerran uudestaan pitkästä aikaa :)

Elina kirjoitti...

Mamma N: Lähtee hyvinkin!

Paula: Sanopa muuta! Ja nyt ovat muutkin taimet nostaneet päätään :)

Myrsky ja Minna: Kyllä se varmastikin rucola on! Ja keräsalaattikin oli alkanut nostamaan päätään :)

Lucy: Puhun meistä aina ehkä turhankin laveasti mitä tulee eri tilanteisiin, mutta näin "virallisesti" minun perheeseeni kuuluvat minä ja kissat ja tällä kokoonpanolla on menty jo aikamoisen monta vuotta. Sillä kokoonpanolla olemme nytkin muuttamassa. Äitini sattuu vain asumaan samalla paikkakunnalla, joten yhteydenpito on siitäkin syystä hyvin tiivistä ja näemme paljon viikoittain. Ja varmaan puhun meistä silloinkin, jos esimerkiksi on yhteistä projektia päällä, kuten nyt yhteisellä mökillä takkaremontti. Aikamoisen sekavaa voi siis olla, ymmärrän! :D

Kyllä, oikein olet bongannut nimet! Nämä nuoret kissalapset ovat saaneet nimensä Hovimäestä ja edesmennyt Fabrizio puolestaan Ihanasta Elisasta :)