torstai 27. kesäkuuta 2013

Kuin saunassa


Tänään ilmasto on kuin suoraan saunasta! Lämpötila on pysytellyt 30 asteen tienoilla eikä edes ukkos- ja sadekuuro viilentänyt ilmaa. Itse vietin päivän lähinnä keittiössä, huh hellettä. Onneksi uunia tarvitsi käyttää suhteellisen vähän ja nyt on jääkaappi pullollaan herkkuja...

Myrsky oli kuulema tehnyt tuhojaan mökillä, jossa ei kaiketikaan ole nyt sähköjä. Jokunen puu ainakin oli siis kaatunut ja vielä jäi epäselväksi, kaatuuko yksi puu varastoaitan päälle vai ei.


Eilen oli aivan ihana nähdä kissalapset melkein viikon erossaolon jälkeen! Mielessäni mietin vain, että saisi tämä reissuelämä loppua jo mahdollisimman pian. Huomiset juhlatkin vietetään sen takia mummolassa eikä kotona. Kissat tosin viihtyvät erinomaisesti ja se on pääasia se. Kotona onkin kesäaikaan melkoisen kuuma, kun koti sijaitsee paikalla johon paistaa oikeastaan koko päivän aurinko. Viime kesä oli mukava sadesään takia, mutta nyt on melkoiset lämpötilat sisälläkin. Toisaalta pimeydestä ei voi valittaa ja meillä onkin melkein aina melkoisen valoista.


Kissatkin tuntuvat suorastaan tikahtuvan kuumuuteen. Ruoka maistuu lähinnä iltaisin, mikäli lämpötila alenee riittävästi. Päivisin lähinnä torkutaan jossain kylmässä paikassa, esimerkiksi tuuletusikkunan alla. Yöllä sitten noustaan ramuamaan ja metsästämään ikkunasta käsin. Äsken ikkunan alla juoksikin kaksi pientä jänistä, pentuja nekin vielä. Linnunpoikasetkin piipittävät lintupöntössä.

Huomenna odotetaankin mukavaa vierasjoukkoa, joten untenmaille mars!

4 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Kieltämättä on ollut aika kuuma! Ihanat kuvat Felixistä :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ihanat kuvat ♥
Sama meno se on meilläkin, vasta illalla alkaa ruoka maistumaan.

Elina kirjoitti...

Mamma N: Onneksi tänään on ollut _vähän_ viileämpää! Kiitos :)

Myrsky ja Minna: Kiitos! Eipä se sinänsä ole ihme ettei kissoillekaan ruoka maistu, kun ei se aina tee kauppaansa silloin ihmisillekään :)

Mehu kirjoitti...

Toivottavasti myrsky ei tehnyt mökille mitään kovin suurta vahinkoa..

Ihania kuvia! ♥