tiistai 25. kesäkuuta 2013

K niin kuin Kukka


Tämä tässä on Kukka, matkalla laitumelle.

 Toverit Kaunikki ja Hertta.

Terveisiä edelleenkin maaseudun rauhasta! Siirryin jokin aika sitten älymaailmaan ja joitakin kommentteja olen saanut julkaistua puhelimella, mutta muun tekstin tekeminen tuntuu toistaiseksi mahdottomalta.

Tänään onkin jo viimeinen ilta tällä reissulla ja tänään olemmekin korjanneet urakalla utareliivejä. Tiedän, ei ehkä mitenkään glamoröösiä mutta ihan mukiinmenevää käsityötä ja tulos menee taatusti hyötykäyttöön. Näiden käsitöiden lisäksi olemme nikkaroineet kutsukortteja ja kävimmepä hakemassa satamasta pitsaakin. Kissoja alkaa kyllä jo olemaan hieman ikävä, sen myönnän...

Mikäpäs täällä on ollessa, luonnon rauhassa. Ei täällä hirveästi muita kuin luonnon ääniä ole, mitä nyt ehkä paalain on pitänyt jotakin ääntä pellolla. Linnutkin pitivät äsken suurta konserttiaan!

4 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ihanaa maalaiselämää olet päässyt viettämään voi kuinka ihanaa. (Minusta ainakin.) Ja onneksi olet käsistäsi kätevä. Lehmät ovat varmasti tyytyväisiä liiveihinsä!

autuas olo kirjoitti...

Kyllä maalla on mukavaa! Utareliivien korjaus on hyödyllistä puuhaa, Kaunikki ja Hertta kiittävät :) Meluttomuus on suuri nautinto.

Mamma N kirjoitti...

Aika söpö Kukka!

Elina kirjoitti...

Myrsky ja Minna: Toivottavasti liivit säilyvät edes hetken ehjinä :D

Autuas olo: Niin onkin! -toimii vastauksena oikeastaan koko tekstiisi :)

Mamma N: Eikös olekin! :)