maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tämä päivä

Tämä päivä muistettakoon siitä, että nuoriherra Magnus Makkara oppi melkein kahden vuoden ikäisenä kiipeämään tikapuita pitkin!

Itse tapahtumasta ei ole kuvia, kun kaikki tapahtui niin nopeasti. Siinä minä istuin kaikessa rauhassa virkkuutyö käsissäni, kun Magnus nousi yhtäkkiä tikapuita kolmannelle pienalle saakka ja siitä sitten hyllyyn. Olenkin aikaisemmin pohtinut, oppivatko nämä kissat sitä taitoa laisinkaan.


Ostin itselleni ruusuja koulun loppumisen kunniaksi!

Olisin kuitenkin voinut ottaa kuvan. Kamerani joko löytyi tai palautui vähän merkillisissä olosuhteissa. Kamera ei ehdottomasti ollut laukussani kun laukku tyhjennettiin useamman silmäparin kanssa. Sen jälkeen kun kävin eräässä paikassa (ja missä laukku oli vahtimatta), löytyi kamera melkein päälimmäisenä laukusta heti autoon päästyäni. Kaksi vaihtoehtoa: Joko kamera oli jossakin laukun vuoren sisällä (ei kyllä tuntunut siltä) tai sitten joku oli vahingossa ottanut minun kamerani omansa sijasta ja palauttanut sen takaisin vaivihkaa. Mikäli kyseessä oli ensimmäinen vaihtoehto, voin vain nauraa näkemättömyydelle. Mikäli kyseessä oli kuitenkin se toinen vaihtoehto, olisin toivonut suoraa tunnustusta. Yhtä kaikki, kamera on kuitenkin takaisin minulla ja saan jälleen otettua kuvia! Pääasia siis ettei se jäänyt lopullisesti kadoksiin.


Voikukat kukkivat innokkaasti mummolassa. 
Ja jänikset pomppivat mielellään voikukkapellossa.

Eilen olin rippijuhlissa ja sää suosi juhlijoita. Illalla ja yöllä satoikin sitten reippaasti vettä. Juhannusviikko alkoi siis hyvin syksyisissä merkeissä! Juhannukseksi meillä ei ole hirmuisen suuria suunnitelmia. Ajatuksena olisi nähdä muutamaa ystävääni, mutta pääasiallisesti olemme kotona ja minä ajattelin tehdä tämän kesän ensimmäisen mansikkatortun!

4 kommenttia:

ella kirjoitti...

Tikapuita! Jopa Magnus onkin oivaltava ja motorisesti näppärä poitsu!

Myrsky kirjoitti...

Onneksi kamera löytyi!

Cheri kirjoitti...

Onnea kameran löytymisestä ja koulun loppumisesta. Nero kyllä kiipeää näppärästi tikapuita saunan katolle ja osaa tulla alaskin samaa reittiä.

Elina kirjoitti...

Ella: Eikös olekin, mamma on ylpeä :)

Myrsky: Sanopa muuta!

Cheri: Kiitos! Nero onkin taitava, kun laskeutuminenkin onnistuu :)