keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Vettä

Jo viime vuonna meille hankittiin jo tämä ihmeellinen vekotin, mutta kaapin perukoilla se on siitä lähtien viihtynyt. Parketti- ja laminaattilattioille en ole sitä uskaltanut laittaa, mutta parvekkeelle se istuu kuin nappi silmään!
Vekottimessa kyllä riittikin ihmettelemistä. Vettä saisi kyllä suihkuta hieman korkeammalle, käsittääkseni pumppu on kuitenkin nyt suurimmillaan.

Parveke-elämä on viehättänyt tänäänkin. Niin paljon, että joku (ylläoleva kattimus) kollotti parvekkeen oven edessä puoli viideltä aamulla. Mouummoouuu, tahdon ulos!


6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vai mou mou! Tämä taloni on niin hyvin suunniteltu, että kun Musti moukusi aamuviideltä makuuhuoneen ovella, niin kurkotin käden sängystä avatakseni sen, jonka jälkeen Musti pääsi omin avuin eteisestä kissanluukun kautta ulos. No kissanluukkua talossa ei sentään ollut valmiiksi, se piti asentaa ja sänkykin asettaa oikeaan huoneeseen sopivalle etäisyydelle eteisen ovesta ;-) Se meni kylläkin niin ihan vahingossa, sillä se oli sängylle sopivin paikka! Ihme juttu. Rintamamiestalojen suunnittelussa on näköjään otettu tällaisetkin asiat huomioon :-D
Ihanat kattimukset tutkimassa vesikippoa koko jengin voimin <3
Olen edelleen sitä mieltä että Esterillä on maailman söpöin pikku naama <3 (Olihan se Ester, joka on ekassa kuvassa taka-alalla?)

Keltsu kirjoitti...

Minä tässä juuri mietin, että millaisen tuollaisen vesiautomaatin kissoille hankkisi, Ella kun rakastaa juoda virtaavaa vettä. Millaiset kokemukset on tuosta mallista kaikenkaikkiaan sinulla? :)

Voi kun meilläkin pääsisi kissat parvekkeelle, ärsyttävää kun on niin vaikeasti verkoitettava parveke kyseessä.

Myrsky kirjoitti...

Kesä ja vesileikit:)

Elina kirjoitti...

Saila: Siellähän se Ester, taka-alalla. Pikku-tyttö lähettää kehräyksiä! Minä olen niin epäileväinen tuon lasituksen lukituksen suhteen, etten uskaltaisi päästää näitä sinne valvomatta. Magnus jo räpläsi tuota avausmekanismia ja katseli narua :D

Keltsu: Minulla oli ihan ehdoton vaatimus asuntoa etsiessä, että asunnossa on joko valmiiksi lasitettu parveke tai sitten taloyhtiö myöntää luvan lasituksille! Verkottaminen olisi huono Felixin takia, ja avointa parveketta en uskaltaisi huushollissani pitää. Nämä luikahtavat semmoista vauhtia ovesta ulos, että olisivat alhaalla jo...

Vesiautomaatista... Itse malli on hirmuisen kätevä ja helposti puhdistettava. Oletin saavani pienen vedensolinan äänen kaupanpäällisiksi, mutta aika äänetön vehje tuo on! Pumppu ei siis pahemmin pidä ääntä eikä tuo vesi ainakaan täytenä solise hirmuisen paljoa. Jos jotain miinusta antaisin, niin tuo vesisuihku on hieman liian pieni. Täytyy kuitenkin tutustua asiaan, kun muistelisin nähneeni jossain kuvan tuosta automaatista, missä vesi suihkusi vähän korkeammalle. Äkkiä kääntelemällä en saanut pumppua käymään kovemmin, mutta täytyy tosiaan vielä tutustua. Kaikki kuitenkin jo rämpivät tuossa ja jokaisen näin juovankin, katsotaan josko ilmiö jatkuu!

Myrsky: Nepä ne! Onko parempaa olemassakaan? :)

Cheri kirjoitti...

Onhan se mukavaa päästä ulos vesileikkeihin. Meillä kuljetaan öisin ja aamuisin ikkunasta, ei tarvitse herättää henkilökuntaa.

Elina kirjoitti...

Cheri: On se! Ja itsepalvelu on toisinaan ihan kätevää.