torstai 19. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Saimme hyvän mielen haasteen Lindalta Romppala-blogista ja toisen samanmoisen Myrskyltä Kissanpäiviä sijaiskodissa-blogista. Kiitos!

Kaikkein tärkeimpien asioiden sijaan (kissat, perhe ja ystävät) ajattelin listata tällä kertaa pieniä hyvän mielen asioita. Olen viime aikoina ollut hieman surullinen huomatessani, miten negatiivisena ihmiset tuntuvat näkevän elämän. Liian harva muistaa pysähtyä iloitsemaan pienistä asioista arjen keskellä... Itseni mukaan lukien. Koetetaan kaikki muistaa arjen pienet ilot, niin ei käy elämä liian harmaaksi :)

- Toissa päivänä linja-automatka sujui rattoisasti, kun pitkästä aikaa kuljettaja sattui olemaan puheliasta sorttia. Monen mutkan kautta selvisi, että kuski asustaa samalla paikkakunnalla kuin missä meidän kesämökkimme on ja missä suurin osa sukulaisistani asustaa.

- Tänä aamuna poljin ensimmäistä kertaa pyörällä bussipysäkille. Onneksi aurinko on paistanut sen verran lämpimästi, että tämä on vihdoinkin mahdollista!

- Toisaalta viime aikaiset sadekelit ovat olleet hyvin armollisia siitepölyallergikolle. Voi että kun ihminen voi nauttia vesisateestakin!

- Eilen satoi niin mukavasti lunta, että innostuin pitkästä aikaa kuuntelemaan Savio Riccardin Elisa di Rivombrosa-televisiosarjaa varten säveltämää musiikkia. Ei ole ollut pitkään aikaan semmoista fiilistä, mutta eilinen lumisade toimi mainiona tunnelmannostattajana. Muutenkin olen viime aikoina löytänyt musiikin uudestaan, kun linja-automatkoilla on aikaa sitä kuunnella.

- Kirpputorilla oli ystävällinen kassatäti, joka antoi kellonajasta johtuen yhden päivän pidemmän kirpparipöytäjakson kuin siihen hintaan olisi kuulunut. Viime aikoina tällaista ei ole tapahtunut ihan heti!

- Edellisessä asunnossani kuumaa vettä ei ollut aina saatavilla, joten olen oppinut arvostamaan niinkin arkista asiaa kuin lämmin vesi. Lämmintä suihkua alkaa kaivata melko nopeasti, jos sellaista ei ole tarjolla.

- Eilen opin taas ihan uuden jutun, sillä pääsin vihdoinkin verhoilemaan yhden tuolin istuinta. En olisi aikaisemmin uskonut, että pystyn!

- Geokätköilykausi alkaa olemaan jo lähellä! Toiset kätköilevät läpi vuoden, mutta minä odotan sulia kelejä.

- Olen viime aikoina rauhoittanut iltojani kynttilän valossa. Moni vähentää kynttilöiden polttamista valon lisäännyttyä, mutta minusta kynttilät tuovat ihanaa tunnelmaa vuoden ympäri.

- Sain tänään siivottua koulun jälkeen, siistissä kodissa on kiva olla!


Kissat jatkavat haasteen hengessä kertomalla viisi hyvän mielen asiaa omasta puolestaan:

- Possunsydän!

- Kananamit!

- Kickeroot!

- Hiiritalo!

- MUMMO! =^.^=

Hyvää mieltä lähetämme Pömpsälään, Rakkauspojille, Neljä vuodenaikaa-blogiin, Piece by Piece-blogiin sekä Virveriikka-blogiin.

Säännöt:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).

Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).Pahvilaatikkosankarit.


8 kommenttia:

pirkko kirjoitti...

Voi mahdoton miten ihanat pahvilaatikkosankarit! Hyvänmielen haastetta on aina kiva lukea, siitä tulee itekin hyvälle mielelle.

Myrsky kirjoitti...

Samaa mieltä Pirkon kanssa. Ihana punakolmikko, samaa sävyä ovat laatikon kanssa.

Ja jos oikein asiat mättävät, täytyy siirtää mielipahaa aiheuttavat syrjään ja keskittyä niihin ilon aiheisiin:)

Kirsikka kirjoitti...

Miten suloisessa sovussa pahvilaatikkosankarit ovatkaan ♥
Kiitos haasteesta, mielelläni otan sen vastaan!

Elina kirjoitti...

Pahvilaatikkosankarit kiittävät kaikkia viesteistä! :)

Kirsikka, ole hyvä!

Saila kirjoitti...

Pahvilaatikkosankarit ♥
Ihania hyvän mielen juttuja! Pienissä asioissa on kiinni positiivinen mieli ja jokapäiväinen tyytyväisyys.

Miia kirjoitti...

Kiitos!

Auli kirjoitti...

Kiitos, kiva haaste. Hienoa, että haaste pistää ajattelemaan positiivisia asioita!

Elina kirjoitti...

Saila, sanopa muuta! Jos täytyy odottaa hyvää mieltä vain elämän kohokohdissa, jää elämä aika tyhjäksi ja ikäväksi.

Miia ja Auli, olkaa hyvät!