keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Se on täällä taas!

Mouse in the house!

Vuosi takaperin kansalaiset purivat talon johdon poikki. Talo toimii niin pienellä jännitteellä, ettei siitä aiheudu mitään vaaraa kissoille tai sen puoleen ihmisillekään. Nyt johto on uuden eristesukan sisässä ja pelit voivat jatkua entiseen malliin.


Alunperin talo kuului Fabulle, mutta Fabua talo ei jaksanut kiinnostaa. Se oli auttamattomasti liian hidas.


Vaan nämä pikkuiset (*kröhköh* aina mamman ajatuksissa vauvelit) oppivat pelaamaan talolla ja pienestä pitäen. Kolmikolle tässä talossa on vauhtia ihan riittämiin.


Talossa on ajastin, jolla sen saa kulkemaan vaikka minuutin välein. Minä en ole lukuisista yrityksistä huolimatta keksinyt sitä, miten talon saisi pyörimään jatkuvalla syötöllä tunti toisensa perään... Kissat ovat!Mäiskis, räiskis ja kukkuu!

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vau, siis mahtava! Enpä ole ennen tuollaista nähnyt enkä kuullutkaan. Ihana virike :-) Siinä kuluu tovi jos toinenkin, ja varmaan usea kissa saa innostettua toiset aina uusiin jahteihin, siinä missä ainut kissa ehkä jo kyllästyisi :-D

Elina kirjoitti...

Näitä oli Musteissa ja Mirreissä myynnissä ehkä 2009? Silloin ostin tuon tosiaan Fabulle joulupakettiin, mutta yhdellä kissalla se oli tosiaan liian tylsä. Kolmella menee hyvin! :)

Myrsky kirjoitti...

Oho! Vähänkö on siisti vempele:)

Elina kirjoitti...

Myrsky, on se! :)