maanantai 30. huhtikuuta 2012

Koulukuulumisia


Täällä elellään jännittäviä aikoja, sillä ensimmäinen näyttökokeeni alkaa keskiviikkona. Pikkutuoli on jokaisen näyttökokelaan laitettava ja pikkuisen alkaa jo jännittämään.

Tässä pieni katsaus tähän astisiin, keskeneräisiin kouluprojekteihini.

Puutyöt etenevät edelleenkin hitaasti ryhmäkoon ja aloittelijuuden takia, mutta jalkarahit alkavat olemaan valmiit niiltä osin. "Valkoinen kaappi" odottaa liimausta, yhtä puupaikkaa, viimeisiä maalinpoistoja ja hiontaa. Sitten mitä luultavimmin petsaus ja sellakka.Toinen, rujompi kaappini on tällä hetkellä maalaamossa. Otexia, jokin vielä kysymysmerkkinä oleva maali ja itse valmistettu öljymaali (pigmenttinä italianpunainen). Takana liimausta, useita puupaikkoja, tuskallinen maalinpoisto ja hionta.
Näyttöä varten olen harjoitellut ihan perusverhoilua, juuttikangas, purjelankalenkit, hamppu ja sekakuituvanu. Printers ja verhoilukangas. Hieman myös teollista verhoilua vaahtomuoveineen.Viimeisimpänä näyttötuolini kanssa saapunut pikkutuoli. Takana putsausta, pientä hiontaa, parin liitoksen irrotusta ja uudestaan liimausta, petsausta, petsin laimentamista ja sellakkalakkausta. Tulee saamaan vielä lisää sellakkaa pintaansa! Tämä tuoli ei ole omani vaan eräänlainen asiakastyö. Asiakaspuoli taitanee kuitenkin tehdä minulle sen suuremman palveluksen, kun sain näyttötuolin tehtäväksi! Meinasi nimittäin jäädä löytymättä.


Nyt odotellaan mielenkiintoisissa ja tosiaan hieman jännittyneissä tunnelmissa näytön alkamista. Näyttösuunnitelman kirjoittaminen on kovassa vauhdissa.

4 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Onnea näyttöön ja hauskaa vappua!

Sanna kirjoitti...

Onnea matkaan täältäkin ja myös suuret kiitokset tuolien kunnostamisesta! ♥

Kirsikka kirjoitti...

Mielenkiintoisia projekteja!

Hauskaa vappua!

Elina kirjoitti...

Kiitos paljon sekä onnentoivotuksista että vapputoivotuksista! :)