sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Äänetön

Viime yön aikana minulta katosi ääni. Jos jotain ääntä saankin aikaan, se on vain variksen raakuntaa. Kuume häilyy jälleen jonkin verran suuntaan tai toiseen, muttei se ole sellaista kunnollista, kovaa kuumetta. Uskon, että kova kuume veisi taudin nopeammin pois kuin tällainen pieni kuumeilu.
Yskäkin tuli taloon eilen, ihan kutsumattomana vieraana.

Siinäpä tämä loppu loma vilahtikin sairastaessa ja jatkuu varmaan jälleen sairaslomana.


Tässä samalla esittelen muutamia kuvia alkuviikon mökki- ja sukulaisvierailulta. Mökillä ei ole mahdottomasti lunta, ainakaan verrattuna muutamaan aikaisempaan vuoteen. Eipähän tarvitse ainakaan lumia tiputella katolta! Sisustus- ja pienet remonttipuuhat (kuten aittojen ulkoseinien maalaus) jatkuvat jälleen kesän korvilla.Sukuloimassakin kävimme. Tässä kissojen "serkut", Emma ja Tapio:Kuten saatatte huomata, punainen väri on meidän suvussa melko pop!

Nyt matkani taitaa käydä jälleen vällyjen väliin. Kaunista sunnuntaipäivää teille muille!

3 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

No voi ei! Toivotaan pikaista parenamista sinne.

PS: Ja punainen nyt vaan on niin kiva väri ;)

Cheri kirjoitti...

Kiva nähdä tuollainen punainen pikinenä koiruli, niitä tulee enää harvemmin vastaan. Suomenpystykorva oli lapsuuteni suosikkirotu.

Myrsky kirjoitti...

Punainen on kaunista:)
Voi harmi tuota sinun flunssaasi, ei varmaan muu auta kuin sairastaa se. Onneksi sinulla on kauniin punaisia kissoja ympärilläsi lohtuna.