maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kylpyhuone

Kotimme kylpyhuonetta ei olekaan koskaan tullut esiteltyä blogissa. Ei sillä, että siinä ihan mahdottomasti nähtävää olisikaan. Pienehkö (joskin ihan kätevän kokoinen), muutama vuosi sitten remontoitu kerrostalokylpyhuone, josta on karsittu lähes kaikki irtotavara kissojen takia. Kylppärissä on myös suhteellisen vähän valoa, sillä erillistä kattovalaisinta ei ole laisinkaan. Tilan kuvaaminen asettaa siis jonkin verran haasteita käsivaralla kuvattaessa...
Minun remontointini jäljiltä kylppäriin lisättiin korkea pyykkikomero, allaskaappi ja pyykkikoneen vedenpoistoputkelle väkerreltiin siisti, lattian tasolla kulkeva ratkaisu.

Väritykseltään kylpyhuone on sinertävä. Ei ihan minun makuuni, mutta en ole nähnyt kuitenkaan kannattavaksi alkaa sitä remontoimaan. Kooltaan se on ihan käytännöllinen ja sinne mahtuu kaikki toiminnot: wc-tila (huom! kissojenkin vessat - pojat pissivät toisinaan seisaaltaan enkä ole enää uskaltanut pitää vessoja laminaatin päällä, kun joku ruuhottaa toisinaan liian laidalla...), suihku ja pyykkihuolto.


Suljethan wc-istuimen kannen, etteivät KISSAT käy uimaretkellä, KIITOS!

Muillakin kissaihmisillä näyttää olevan kylttejä vessoissa, niin myös meillä. Olen kaavaillut tähän toimeen hieman hienompaa kylttiä, mutta tämä tarpeeseen sutaistu lippunen on ollut paikoillaan jo pitkän aikaa. Ainakin se toimittaa viestinsä, jollei muuta.

Maton laittamista en ole viime aikoina haaveillutkaan, sillä edellisen maton kissat kasasivat aina jalkojenpyyhkimistarkoitukseen... Niinpä toistaiseksi meillä on pelkät kumimatot vessojen edessä.

Ainahan sitä olisi kiva tehdä vaikka mitä tuohonkin tilaan, mutta kyllä tämä tällaisenaankin menettelee!

7 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Seisaaltaan pissivä poikakissa, tuommoista en ole kuullutkaan. No, sehän on niin poikamaista että:D

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mukavan näköinen kylpyhuone! :)

Timo Lampi kirjoitti...

Kyl meil tarttee jättää huussin ovi ja pytyn kansi auki, mistäs muualt koira ja kissat sais tuoretta vettä.
(Keittiössä on aina, mut ei se oo hienoo juomista)

Mamma N kirjoitti...

Täälläkin suljetaan aina kansi, vaikka eipä Helmi koskaan ole sille istuimelle edes yrittänyt hypätä!

Elina kirjoitti...

Myrsky: Meiltä löytyy kaksikin kappaletta! Joskus pissa lentää oviaukosta lattialle, kun unohdetaan istahtaa... Onneksi todella harvoin, mutta se on vastaavaa kuin kollikissojen merkkaaminen, vaikka nämä pojat eivät niistä asioista mitään tiedäkään :)

Sirpa ja Kollo: Kiitos! :)

Timo Lampi: Vessan ovi on meilläkin auki, hakanen on siinä. Mutta vettä saavat kyllä muualta kuin pöntöstä :D

Mamma N: Meillä väki istuu usein pöntön kannen päällä kun esimerkiksi pesen hampaita tai harjaan hiuksia :)

Mehu kirjoitti...

Meillä Pingu istuu nätisti hiekkikselle, mutta sitten kun pissa alkaa tulla niin peppu nousee hitaasti kuin paineesta ylös. x') Toisinaan myös Keke-TYTTÖ pissaa seisaaltaan!!! *hih* Muut kisut sentään osaavat homman.

PHieni (RIP) putosi silloin ennenmuinoin vauvana pönttöön ja voi sitä surkeaa huutoa. Onneksi olin kotona lapsosen pöntöstä heti pelastamassa. Sen jälkeen pöntön kansi on ollut aina kiinni, vaikka vessan ovikin on aina suljettuna.. Kissat vierailevat vessassa vain valvotusti, muuten saa vessanpaperirulla kyytiä! ;')

Elina kirjoitti...

Voi ei, että TYTTÖKIN voi pissiä seisoessaan... :D

Meilläkin on kahdesti silputtu paperirulla, siksi ne onkin normaalisti aina kaapissa!