sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Borgiat, maan ja taivaan valtiaat

Tänä iltana alkaa Yle Kakkosella uusi sarja, Borgiat, maan ja taivaan valtiaat.

 Kuva lainattu Yle.fi

Kaikesta kipeydestäni huolimatta ajattelin tuon katsoa. Pidän historiallisista sarjoista ja tämä vaikutti heti mielenkiintoiselta. Onko täällä muita, jotka ovat kiinnostuneita historiallisista sarjoista? Mikä sarja on sinun suosikkisi ja mistä syystä?

Oma "faniuteni" on näkynyt myös kissojeni nimistä, sillä toimihan Elisa di Rivombrosan Kreivi Fabrizio Ristori Fabun nimen esikuvana ja Ester, Felix ja Magnus ovatkin Hovimäestä...

Odotan bongaavani vähintään ihania huonekaluja,jollen muuta!

6 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Olen huono telkkarin katsoja, jotenkin en jaksa keskittyä. Unohdan aina sarjojen lähetysajat, mutta voisin taas aloittaa vaikka tuolla. Hovimäkeä seurasin joskus, mutten osannut yhdistää sitä teidän porukkaan :)

Saila kirjoitti...

Kyllä, ehdottomasti historialliset sarjat on parasta! Myös hyvin tehdyt aikakausidraamat, kuten Downton Abbey (uutta kautta odotetaan vesi kielellä!), jossa kaikki yksityiskohdat on tutkittu ja hyvin toteutettu.
Myös äsken tv:stä tullutta Marplea, joka oli kuvattu upeassa Hatfield Hallissa, katseli todella mielellään!

Elina kirjoitti...

Cheri: Ehkä se yhdistämättömyys johtuu eri kausista? Magnus aloitti ensimmäiselllä kaudella, sitten syntyi Ester ja esiintyi lähinnä kakkos- ja kolmoskaudella. Sitten Felix oli lähinnä vain neljännellä ja näin ollen viimeisellä tuotantokaudella mukana kuvioissa.

Saila: Todella moni on kehunut tuota Downton Abbeyta, joten täytynee minunkin etsiä se boksi käsiini ja katsoa se :)

Mamma N kirjoitti...

No mitäs tykkäsit?

Elina kirjoitti...

Mamma N: Sarja vaikutti mielenkiintoiselta ja aika laadukkaasti tehdyltä. Kuitenkin siitä tuntui puuttuvan sitä jotakin. Ehkä olen vain niin jumiutunut viktoriaanisiin juttuihin, ettei tämä kolahtanut niin kovasti. Jäänee kuitenkin minun sunnuntai-iltojeni ohjelmistoon, jo ihan vain Jeremy Ironsin vuoksi :)

Mehu kirjoitti...

Minullakin sarjan mainokset pisti silmään mainitun näyttelijän vuoksi.. ;) Ja ajattelin alkaa sarjaa seuraamaan. Ensimmäinen jakso jäi kuitenkin muiden kiireiden vuoksi katsomatta, mutta onneksi bongasin sen eilen uusintana! :) Ensimmäisestä jaksosta jäi ihan samat tunteet Elinan kanssa -> Siitä puuttuu se jokin! Mutta ehkäpä se jokin vielä sarjan edetessä ilmaantuu mukaan!? ;) Tosin pelkään pahoin, että liiallinen väkivalta saattaa myös ujuttautua kuvioihin mukaan.. mutta toivottavasti olen sen suhteen väärässä!