perjantai 21. syyskuuta 2012

Salaiset kansiot: Julkaisemattomat kuvat

Tiedättekö, pidän yleensä kameraa lähestulkoon aina mukanani. Pikku pokkaria onkin helppo kuljetella joko käsilaukussa tai ihan taskussakin. Otan usein kuvia vähän sieltä ja täältä, ajatuksella että ne olisi mukava laittaa blogiin esille. Syystä tai toisesta kuvia jää kuitenkin toisinaan julkaisematta. Ehkä niille ei löydykään sopivaa tilannetta tai aika juoksee niiden ohi (toisinsanoen kiireessä ei niitä ehdi julkaisemaan ja lopulta on jo liian myöhäistä tietynlaisille kuville), ja kuvat jäävät asumaan koneelle käyttämättöminä. Niinpä ajattelin antaa sellaisillekin kuville mahdollisuuden ja julkaista nyt muutamia kuvia vuosilta 2010, 2011 ja 2012.Kissoja, luontoaiheita ja vähän reissuamista. Alunperin minun oli tarkoitus julkaista tässä yhteydessä myös julkaisematta jääneitä ruoka- ja kotikuvia, mutta ilmeisesti olen siirtänyt ne koneelta toiseen muistiin. Tästä seurannee selvästi se, että julkaisemattomia kuvia tullaan julkaisemaan joskus toisellakin kertaa. Sama liittyy myös saamaani Rakas romu-haasteeseen. Joskus ottamani kuva rakkaasta romustani ei näytäkään olevan enää koneella, joten täytynee ottaa uusi kuva tai perehtyä kuva-arkistoihin.

Näin on tämäkin viikko vierähtänyt taas kohti loppupuoltaan. Flunssa-pöpö tuntuu vihdoinkin päästäneen minut otteestaan ja tämän viikkoa onkin ollut jo huomattavasti reippaampi olo. Ainakin olen saanut siivottua ja tehtyä töitä erityisen hyvällä tahdilla. Valkosipulit täytyisi nostaa maasta tänä viikonloppuna ja kenties leipoa lisää herkkuja tuleviin juhliin. Siinä sitä onkin jo puuhaa kerrakseen.

Mukavan rentouttavaa perjantaita jokaiselle!

6 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Samanlaisesta ongelmasta kärsitään täälläkin. Varsin herttainen tuo pelailukuva♥

Saila kirjoitti...

Kiva kuulla, että olet parempana! Mukavaa viikonloppua sinullekin.
Ihania kuvia nuorista veijareista, ja vähän vanhemmistakin kai :-)
Kuvia tulee niin paljon enemmän kuin mitä ehtii tai jaksaa laittaa blogiin. Minullakin on mm. keväällä valmistunut villapaita, kesällä kunnostettu aurinkotuoli, kaikenlaista miljoonaa kukkakuvaa (no niitä on varsin kiva katsoa talvella!)
Lisäksi olisi kiva tehdä ajankulu-postauksia enemmänkin, niin kuin edistystä pihalla jossakin kohdassa vuosi vuodelta, mutta se vaatisi jo niin suuren kuvamäärän läpikäymistä, että veisi tolkuttomasti aikaa.

Cheri kirjoitti...

Hyvä, että flunssa on sinut hylännyt. Mukavia kuvia, varsinkin tuo keskittynyt pelaamiskuva! Pääskynpojatkin ovat aika sööttejä. Ja nuo kaksi enkeliä ekassa kuvassa :)

Mamma N kirjoitti...

Hienoa, että flunssa helpottaa! Ihania kuvia :)

Paula kirjoitti...

Mainioita kuvia, erityisesti kolahtaa pelaava kissa (en millään opi erottamaan, kuka on Ester, kuka Magnus ja kuka Felix) ja pääskyperhe.
Hyvää viikonloppua sinulle ja kissasisaruksille!

Elina kirjoitti...

Myrsky: Hauska kuulla, että muutkin kärsivät samasta ongelmasta... Kiitos!

Saila: Kiitos! Sinun julkaisemattomat kuvasi kuulostavatkin aivan erityisen ihanilta! Villapaita- ja aurinkotuolikuvia katselisin erittäin mielelläni. Sepäs se onkin suuri ongelma, kun aikaa ei tunnu koskaan olevan riittävästi kaikkeen tarpeelliseen (ja tarpeettomaankin).

Cheri: Kiitos! Tuo enkeli-juttu olikin hyvä, jäänee käyttöön :)

Mamma N: Kiitos!

Paula: Pelaaja-kissa (molemmissa kuvissa) on Felix. Pääskynpojat ovat vuodelta 2011, siis viime vuodelta. Kiitos samoin sinulle!