sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sunnuntain ja eilisen tunnelmia

Kissatkin ovat palautuneet tämän päivää eilisen juhlinnasta! Eli hyvin letkeissä tunnelmissa ollaan oltu, vai mitä:
Ajattelin vielä jakaa muutaman kuvan eilisen juhlista:

Mummolassa ollaan sen verran maalla, että valot on helppo ripustaa jo nyt paikoilleen. Ihmetteleviä katseita saa siis vähemmän kuin kotona. Olen kylläkin miettinyt, että jokohan viitsisi laittaa parvekkeelle valot. Vaikkapa Karhu-tölkkiin? Mitä olette mieltä, onko vielä on liian aikaista?

Yllä olevassa kuvassa on myös kasa eilen tehtailemiani sammalpalloja, mutta niitä ei ole vielä ripustettu mihinkään. Nämä olivat nyt testiversiot, että minkä aikaa sammal kestää siistin näköisenä tällaisilla keleillä. Lokakuun puolellakaan kun ei välttämättä vielä jatkuvaa pakkasta saada.Herkut nautittiin tietenkin saunapuhtaina ja kynttilänvalossa, jouluastioitakaan unohtamatta!

Huomisaamuna alkaa taas tavallinen arki ja seuraavia juhlia saadaan odottaa tovi. Tänään askartelimme kasan kutsukortteja, jotta saamme ne postitettua alkavalla viikolla. Viikonloput menevät niin nopeasti, etenkin kun on paljon puuhaa eikä ole kotona...

Hyvää yötä ja mukavaa alkavaa viikkoa!

 

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Sata päivä jouluun -juhlat :-DDD No jopa on! Hitsi. Se on vaan niin hassua, miten meitä on niin monenlaisia. On jouluihmisiä ja epäjouluihmisiä, niin kuin on kissaihmisiä, koira-, hevos-, suklaa-, vaikkamitäihmisiä. Ja voi myös olla samanaikaisesti usea näistä.
Itse en kyllä ole yhtään jouluihminen, lisäksi olen tosi blondi, kun mietin, että mihin ne valot näkyvät jos tunget ne karhu-oluttölkkiin :-D
Voi ei.
Ehkä olisi syytä mennä nyt nukkumaan tuonne Ransun viereen.
Ihanat rentoilijat ♥ Ester on söpöyden ruumiillistuma!

Mehu kirjoitti...

Ihania kuvia!!! ♥ Kisuja ja Joulua!!! Niitä rakkaimpia siis! ^^,

Tässä kun olen lähi päivien ajan lukenut sinun joulupostauksia, niin olen miettinyt näitä asioita aika paljon. Itse vasta vaihdoin syysverhot, laitoin ulos syyskukat ja muutaman syyslyhdyn. Hieman huvittuneena olen katsellut, kun naapuri mökissä syttyy joka ilta ajastimella kuistille jouluvalo.. mutta vaikka se huvittaa, niin silti aina nautinnolla valoa ihailen! Illalla sitä oikein odottaa, milloin naapurin jouluvalot syttyy! ♥ Joten mitä "huvittavaa" siinä on? Jos ja kun rakastaa Joulua, niin miksei sen odotuksesta voi alkaa nauttimaan silloin kun itse tahtoo!!! Eikä sillä ole väliä mitä muut ajattelee!!! Ajatelkoot mitä tahtovat, siitä vain rohkeasti jouluvaloja parvekkeelle virittelemään! :) Itse Joulu on niiiin lyhyt aika, että siitä pitää saada nauttia ihan niin aikaisin kun itse tahtoo! Kyllä minäkin jo pian aloitan. ^^, Onhan Jouluun sentään enää ALLE 100 päivää aikaa! ;D Ja se menee kyllä nopeasti.. liian nopeasti.

Elina kirjoitti...

Saila: Minusta elämässä ei voi olla koskaan liikaa juhlia! Siksipä tällaiset pienet ja epäviralliset juhlat sopivat erityisen hyvin minulle :) Voi että miten minua nauratti tuo oluttölkki!! Ehkä pitäisi kokeilla, saisihan siitä ne valot näkymään jos pistelisi reikiä? :D

Mehu: Erittäin hyviä ajatuksia! Miksei tosiaan. Jokainen kuitenkin elää sitä ainoaa omaa elämäänsä ja jos jostain nauttii, niin miksei sitä sitten toteuttaisi? :) Aika menee tosiaan silmänräpäyksessä!!

Cheri kirjoitti...

Minusta valot pitää ripustella heti kun tulee pimeät illat ja yöt, eli viimeistään nyt. On luutunut ajatus, että ne kuuluvat vain jouluun :) Rentoa porukkaa!

Sanna kirjoitti...

Jäin myös hetkeksi pohtimaan tuota Karhu-tölkkiä, ensimmäinen mielikuva jouluvaloista ja oluttölkistä oli kyllä aika kummastunut. :D

Minä laitan ensimmäiset valot ulos syyslomaviikolla (vko 42), näin olen tehnyt jo vuosikausia ja siitä on tullut kiva perinne. Tai laitan ja laitan, en ole niitä riisunut kesäksi pois, joten pistän vaan töpselin seinään. :)

Pikkujoulujen jälkeen on hauska "palata" arkeen ja nautiskella kauniista syksystä. Ja mikä parasta: joulu on edelleen vasta tulossa. :D

Saila kirjoitti...

Elina, sinulle on tunnustus Saaripalstalla!
ps. minulla on valosarja eteisessä isossa lasipurkissa (ei tosin Karhu) valaisimena koko vuoden, se on hyvä iltavalo että näkee mennä vessaan.

Sulo kirjoitti...

Karhu-tölkki?
Toivomme todella mutsin pian laittavan ulkovalot partsille, ettei vahtiminen oo iltaisin niin pelottavaa! Kellään naapurilla ei vielä ole valoja, mutta ehkä me ollaan ekoja.

Elina kirjoitti...

Cheri: Se onkin hyvä ajatus!

Sanna: Voi apua, miten se on tullut kaikille mieleen?! :D Katsoinkin viimeksi teillä käydessä, että olet kyllä fiksusti antanut valojen olla paikoillaan ympäri vuoden. Seuraavassa huushollissa taidan minäkin pyrkiä siihen!

Saila: Kiitos tunnustuksesta! Ihanaa, että sinultakin löytyy "jouluvalot" ;)

Sulo: Eka kannattaa olla! :)

Mamma N kirjoitti...

Nyt on juuri se aika kun valoja alkaa kaivata! Raukeannäköistä juhlakansaa siellä.