maanantai 17. syyskuuta 2012

Siivouspäivä, vaatekaapin parhaita paloja ja tunnustus

Ajattelin, että viikon voisi aloittaa tällä kertaa reippaalla tahdilla: päätin aloittaa syys*kröhjouluköh*siivouksen ja siivota vaatekaapit. Se tarkoittaa tietysti vaatteiden tuuletusta, kaappien imurointia sekä pyyhkimistä. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin napata samalla muutaman kuvan vaatekaapin sisällöstäkin, mikä on kylläkin perin harvinaista tälle blogille. Sanotaanko näin, että näitä voisi kutsua sekä vaatekaappieni tunnustuksiksi että parhaimmiksi paloiksi. Aloitetaan tunnustuksista.

Ensiksi todistusaineistoa siitä, että vaatekaapistani löytyy todellakin jotain muutakin kuin mustaa:


Erityisesti leopardi-kuosi on jotain sellaista, jota käytän harvemmin. Mutta tänä vuonna sillekin huiville tuli käyttöä ystäväni polttareissa!

Sitten voisin kai esitellä ehkäpä kauneimmat kenkäni:


Nämä popot on ostettu Krakovasta, jostakin liikkeestä Galeria Krakowskasta. Valitettavasti näitä kenkiä tulee käytettyä aniharvoin, vaikkakin ne kauniit ovat. Kuva on napattu johonkin pieneen valokuvauskisaan jo vuosia sitten, kaiketikin loppuvuodesta 2007. Minusta noissa kengissä, historiallisessa romaanissa ja ruusussa on jotakin yhteensointuvaa ja silloin tyylinikin henki ainakin jossain määrin samaista tunnelmaa. Nykyään vaatteeni henkivätkin sitten vastaavasti lähinnä maalia tai pölyä, sillä kuljen samoissa työvaatteissa myös matkat ja kauppareissutkin. Ainoastaan viikonloppuisin tai parempiin asiakäynteihin vaihdan paremmat vaatteet.

Sitten siirrytäänkin jo johonkin hieman epätavallisempaan. Seuraavassa kuvassa voi näkyä tavallinen vaatekaappi. Mutta mitä lähikuvassa pilkistää?Se on tietenkin toinen Krakovan löytöni, kaunis katana. Jokaisen yksinelävän naisen perus- puolustusvälineistöä, kenties niihin tilanteisiin kun kissat eivät jaksa puolustaa emäntäänsä?


Viimeiseksi vilahdus viime jouluna saamastani kauniista lahjasta:


Vielä toistaiseksi ei ole tullut tilaisuutta vastaan, missä naamiota voisi käyttää. Ehkäpä täytyy järjestää itse naamiaiset? Tämä on kuitenkin käytännöllisempi käyttää kuin Venetsialainen naamio, joka minulla on esillä olohuoneen kirjahyllyssä.

Loppuun suuri kiitos kauniista tunnustuksesta Saaripalstan Sailalle ja pojille!


Tunnustuksen saa lähettää eteenpäin blogeihin, joista on saanut tukea ja hyviä neuvoja missä tahansa asiassa.

Me lähetämme tunnustuksen Mehulle, tunnustuksena kaikesta ystävyydestä!

Tällä hetkellä kuulostaa syysmyrskyltä. Aiemmin illalla satoi jo jonkin verran, sillä kastuin reippaillessani kellarikomeroa siivoamaan. Nyt tuuli humisee vasten ikkunaruutuja ja ei olisi mikään ihme, mikäli sähkötkin välillä katkeaisivat.

Reipasta ja tsemppaavaa viikon alkua!

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kylläpä sieltä kaapista löytyikin jännittäviä juttuja! Ihanat kengät, kuules olisit varsin persoonallinen huonekalurestauroija, jos noilla köpöttelisit verstaallesi ;-) Ja miksipä ei. Miksi pitäisi aina olla järkevä.

Mehu kirjoitti...

Ihan kuin tuolta köhimisen joukosta olisi kuulunut aivan ihana sana: Joulu! :'D *hih-hih*

Jopa onkin mielenkiintoinen vaatekaapin sisältö ja aivan ihana tuo kenkä-kuva. :)

Kiiiitos paljon tunnustuksesta, se ihan liikutti ja lämmitti kovasti! ♥

Myrsky kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta!
Upea tuo naamio. Naamiaiset sinun varmaan täytyy järjestää että saat tuon otettua käyttöön.

Paula kirjoitti...

Aika vaikuttavan siisti ja hyvin järjestetty vaatekaappi!

Elina kirjoitti...

Saila: Voi, jos jalkani kestäisivätkin, niin miksipä ei! Mutta nytkin nilkkoja särkee, koska olen seisonut betonilattialla koko päivä. Mitenköhän olisi, jos olisin vielä seisonut korkokengissä :D

Mehu: Ai kuuluiko... :D Ole hyvä! <3

Myrsky: Kiitos! Olisikohan Halloween-naamiaiset mitään...