Ruokana paistettua lohta, aurajuustokermaperunoita, kananmunia, tomaattia ja fetaa salaattipedillä ja kermaviilikastiketta. Jälkiruokana mämmiä kermavaahdon kera.
Ruokana lammasta, perunamuusia, kananmunia, musteherukka-punaviinikastiketta, minttuhyytelöä ja caesar-salaattia. Jälkiruokana hedelmärahkaa.
Ruokana kanansiipiä, riisiä ja salaattia.
Lisänä edellisten päivien rippeet ja jälkiruokana mämmiä.
Pääsiäisen aikaan syötiin myös lohivoileipäkakkua ja juustokakkuja. Unohtamatta tietenkään perinteisiä lusikkaleipiä tai kahvipöydän uutta tuttavuutta, sitruunapiirasta.Lisänä edellisten päivien rippeet ja jälkiruokana mämmiä.
Nyt kelpaa taas sulatella näitä herkkuja...
3 kommenttia:
Hyvä ruoka - parempi mieli! (Siinä lauseessa kyllä on kaikki kiteytynyt kohdalleen)
Onpas herkkuja ja ihania kattauksia, siis myös silmänruokaa.
Naukulan Mamma, sanopa muuta! Kuka sen onkaan keksinyt, on ollut varsinainen nero!
Paula, kiitos! Joskus on mukava panostaa myös kattaukseen :)
Lähetä kommentti