lauantai 9. helmikuuta 2013

Kylmäsavulohipasta

Hurjan helppo ja ihana arkiruoka, joka valmistuu yhdessä hujauksessa!

Kylmäsavulohipasta
(2-3 annosta)


1 pieni punasipuli
1 purkki ruokakermaa
150 g kylmäsavulohta
nippu ruohosipulia
pieni ripsaus makeaa chilikastiketta

pastaa, esimerkiksi tagliatelle

Kuori ja hienonna punasipuli hyvin pieneksi, kuullota sitten sipulisilppua pienessä määrässä rasvaa. Viipaloi kylmäsavulohi sopiviksi suupaloiksi ja lisää sipulin joukkoon, anna lohen ottaa hieman väriä. Lisää joukkoon ruokakerma, makea chilikastike ja ruohosipuli (voi esimerkiksi saksittaa suoraan pannulle), kuumenna hetki. Tarjoa pastan kanssa.

Herkkua!


3 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Hyvä muistutus! Savulohipasta on herkkua :)

Paula kirjoitti...

Näyttää ja kuulosta herkulta!

Elina kirjoitti...

On kyllä ehdotonta herkkua! :)